2017 előszezon
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Annak legalább van tétje 😛Wentznek mára ennyi volt? Megyek is mindjá Jags meccset nézni, Gloin szenvedésére nem vagyok kíváncsiHogy nézd Bortles szenvedését? 😊
dande
iktriad
több mint 7 éve
Wentznek mára ennyi volt? Megyek is mindjá Jags meccset nézni, Gloin szenvedésére nem vagyok kíváncsiHogy nézd Bortles szenvedését? 😊
dande
több mint 7 éve
Wentznek mára ennyi volt? Megyek is mindjá Jags meccset nézni, Gloin szenvedésére nem vagyok kíváncsi
több mint 7 éve
zsojti
4 063
ezt a fasz kickert tényleg el kell felejteni..bazmeg 45 ről nem meg neki...
több mint 7 éve
Shadyt nem kéne még tényleg visszaengedni Buffalóba s akkor elégedettek lehetnénk 😊
több mint 7 éve
meg erről 😊
több mint 7 éve
ennyit erről.........................
több mint 7 éve
tûzoltó
853
Idáig altattunk...
több mint 7 éve
bmg Lane... ez elég katasztrofális eddig
több mint 7 éve
Tobint nagyon megverték ebben a playben.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Az offense viszont eléggé döcögős. Nem játszatjuk Peterst. Ez meg is látszik.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Mondjuk Wentz ma sokat lesz pályán, ha a támadások ilyen gyatrán mennek. Muszáj lesz gyakorolni
több mint 7 éve
ez gyönyörű volt pedig nagypn látszott de sikerült megcsinálni s labdát szerezni
több mint 7 éve
Na jó ez a front 7 eléggé odab@sz. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
nézzük csikágó cutler mit tud
több mint 7 éve
#nohomoVasárnap este nézem ezt a szart. Nagyon sok kitartással mindenki lesüllyedhet idáig.Én nagyon becsüllek Jimmy.
füligjimmy
Úgy megölelnélek.
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Vasárnap este nézem ezt a szart. Nagyon sok kitartással mindenki lesüllyedhet idáig.Én nagyon becsüllek Jimmy.
füligjimmy
Úgy megölelnélek.
több mint 7 éve
Vasárnap este nézem ezt a szart. Nagyon sok kitartással mindenki lesüllyedhet idáig.Vagy csapolt krusovicevel
füligjimmy
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Vasárnap este nézem ezt a szart. Nagyon sok kitartással mindenki lesüllyedhet idáig.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Golladay > Megatron 😊Draft előtt nem is hallottam erről a srácról. Szerencsére Bob Quinn igen.
több mint 7 éve
Ha jól látom eddig 1st downunk sem volt, érik a SuperBowl
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
Gyönyörű lesz a Zettel, Valoaga, Barrett stb brigád kezdőben.