2017 előszezon
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Annak legalább van tétje 😛Wentznek mára ennyi volt? Megyek is mindjá Jags meccset nézni, Gloin szenvedésére nem vagyok kíváncsiHogy nézd Bortles szenvedését? 😊
dande
iktriad
több mint 8 éve
Wentznek mára ennyi volt? Megyek is mindjá Jags meccset nézni, Gloin szenvedésére nem vagyok kíváncsiHogy nézd Bortles szenvedését? 😊
dande
több mint 8 éve
Wentznek mára ennyi volt? Megyek is mindjá Jags meccset nézni, Gloin szenvedésére nem vagyok kíváncsi
több mint 8 éve
ezt a fasz kickert tényleg el kell felejteni..bazmeg 45 ről nem meg neki...
több mint 8 éve
Shadyt nem kéne még tényleg visszaengedni Buffalóba s akkor elégedettek lehetnénk 😊
több mint 8 éve
meg erről 😊
több mint 8 éve
ennyit erről.........................
több mint 8 éve
Idáig altattunk...
több mint 8 éve
bmg Lane... ez elég katasztrofális eddig
több mint 8 éve
Tobint nagyon megverték ebben a playben.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Az offense viszont eléggé döcögős. Nem játszatjuk Peterst. Ez meg is látszik.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Mondjuk Wentz ma sokat lesz pályán, ha a támadások ilyen gyatrán mennek. Muszáj lesz gyakorolni
több mint 8 éve
ez gyönyörű volt pedig nagypn látszott de sikerült megcsinálni s labdát szerezni
több mint 8 éve
Na jó ez a front 7 eléggé odab@sz. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
nézzük csikágó cutler mit tud
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
#nohomoVasárnap este nézem ezt a szart. Nagyon sok kitartással mindenki lesüllyedhet idáig.Én nagyon becsüllek Jimmy.
füligjimmy
Úgy megölelnélek.
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Vasárnap este nézem ezt a szart. Nagyon sok kitartással mindenki lesüllyedhet idáig.Én nagyon becsüllek Jimmy.
füligjimmy
Úgy megölelnélek.
több mint 8 éve
Vasárnap este nézem ezt a szart. Nagyon sok kitartással mindenki lesüllyedhet idáig.Vagy csapolt krusovicevel
füligjimmy
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Vasárnap este nézem ezt a szart. Nagyon sok kitartással mindenki lesüllyedhet idáig.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Golladay > Megatron 😊Draft előtt nem is hallottam erről a srácról. Szerencsére Bob Quinn igen.
több mint 8 éve
Ha jól látom eddig 1st downunk sem volt, érik a SuperBowl
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Gyönyörű lesz a Zettel, Valoaga, Barrett stb brigád kezdőben.