2017 előszezon
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Günter ezzel a sack+pick párossal bebiztosította a helyét az ötvenhármak között, remélem jobb lesz, mint tavaly, bár annál nem lesz nehéz.
több mint 7 éve
Armstead nagyon hasít!
több mint 7 éve
munoz
1 213
A INT-től függetlenül is úgy tűnik, hogy a D nem lesz rossz. Persze lehet erre mondani, hogy ennél jobb O-k ellen is helyt kell állni a szezonban, de erre legalább lehet építkezni.
több mint 7 éve
Mikey
18 729
Menő TD öröm volt ez Burficttől egy zseniális játék után.
több mint 7 éve
ééés kezdődik a szezon: szar a skins és meghalt a streamem....😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
Mikey
18 729
Azt mondod, bejut a Steelers?Ó hogy fognám be a pofám, Mixon egyből fumblizik.Inkább most, mint a PO-ban a Steelers ellen 😉
Mikey
munoz
több mint 7 éve
munoz
1 213
Ó hogy fognám be a pofám, Mixon egyből fumblizik.Inkább most, mint a PO-ban a Steelers ellen 😉
Mikey
több mint 7 éve
Mikey
18 729
Ó hogy fognám be a pofám, Mixon egyből fumblizik.
több mint 7 éve
Mikey
18 729
Ájfört és Dólton... utóbbi az valami olyan, mint a Bóltimor?? 😛Mixon nagyon tetszik nekem. Végre egy Bengals RB, aki ésszel fut. 😮
több mint 7 éve
munoz
1 213
Hill mintha lassított felvétel lenne Mixonhoz képest.
több mint 7 éve
Erin van, már megéri nézni.😊
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Üdv urak!Az egész front 7 jó, nem volt Floydnak kiemelkedő játéka, de azt hiszem 2x is holdingot fújtak Lewanra Floyd miatt...
Most kezdtem el belenézni érdekelne milyen L Floyd ?
Janek
több mint 7 éve
Üdv urak!Most kezdtem el belenézni érdekelne milyen L Floyd ?
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
A D beteg, ha a front 7 egészséges maradna akkor igen szép dolgokat láthatunk tőlük a szezonban...
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Trubisky sajnos hamar lejött és úgy néz ki Meredith ACL szakadás. Nem hiszem el ezt a pech szériát...
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Tavalyi szezonban a Soldier Field-en 7-21 volt a Titans-nek a félidőben. Tudom preseason találkozó, de biztató látni amit a D produkál ( kivéve a két nagy benyelt játékot). Főleg a DL domináns nagyon!Amúgy az elkapók is egész szépen muzsikálnak ma. Meredith kirsése után White, Cruz és Wright is mutatott szép elkapásokat... Ha itt a végén Glennon pontosabb könnyen TD-el zárhattunk volna...
Toto21
több mint 7 éve
Toto21
5 950
Tény Demps, sok jó szerelést bemutatott a LOS-en, de ha benyel minden negyedben egy 20+ yard-os játékot, az nem jó jel. Nem tudom Houston-ban mit produkált, de remélem ez nem lesz ismétlődő probléma nála.A safety-k bealudtak előbb Walker-nél, most meg nem tudták 2-en levinni a játékost a földre. Ejjj... fog még fájni a fejem a secondary miatt.Mondjuk Demps sok fontos szerelést tolt eddig, de igen a passzoknál kétszer bealudtak az pont elég is volt... Ennek ellenére a D eddig elég állat. ( nincs Amukamara, Trevathan, Bullard és McPhee se....)
Toto21
Tomcsik
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
A safety-k bealudtak előbb Walker-nél, most meg nem tudták 2-en levinni a játékost a földre. Ejjj... fog még fájni a fejem a secondary miatt.Mondjuk Demps sok fontos szerelést tolt eddig, de igen a passzoknál kétszer bealudtak az pont elég is volt... Ennek ellenére a D eddig elég állat. ( nincs Amukamara, Trevathan, Bullard és McPhee se....)
Toto21
több mint 7 éve
Toto21
5 950
A safety-k bealudtak előbb Walker-nél, most meg nem tudták 2-en levinni a játékost a földre. Ejjj... fog még fájni a fejem a secondary miatt.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Eddig meglepően jó a Bears, kíváncsi vagyok, hogy ez kitart-e őszre is.Kelett mondanod.... Mondjuk Hicks egy állat konkrétan a T-el együtt becsomagolta Mariotát...
Kampman