2017 előszezon
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Toto21
5 950
Eddig meglepően jó a Bears, kíváncsi vagyok, hogy ez kitart-e őszre is.Jinx
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Eddig meglepően jó a Bears, kíváncsi vagyok, hogy ez kitart-e őszre is.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Scales is kiesett! Ejj, de nem jó ez!Azért az nem mindennapos hogy s long smappered lesérül,.. Nekünk minden összejön...
Toto21
több mint 7 éve
Toto21
5 950
Scales is kiesett! Ejj, de nem jó ez!
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Jajj ez nagyon nem nézett ki jól... Az nagyon hiányozna ha az előszezonban kiesne a legjobb WR...
több mint 7 éve
Meredith lent maradt, nem kene
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Jó kezdés, minden fronton. A Rams támadójátéka brutális, szegény Zuerlein nélkül nem tudom hányszor nulláznák le őket idén
több mint 7 éve
Brice élvezi a lehetőséget, jól érzi, úgy is pályán lesz a szezon valamelyik részénKiindulva a tavalyi secondary-ben fellépő 'emberhiány' -ból...
több mint 7 éve
Celtic
419
Akko' az úgy van, hogy "végy egy jó kapust".Crosby idén is super bowlba rug minket 😀én választanám, hogy a def bevisz minket a döntőbe, az az okosok szerint a jó Ómen 😊
Celtic
gamerkr
több mint 7 éve
Crosby idén is super bowlba rug minket 😀én választanám, hogy a def bevisz minket a döntőbe, az az okosok szerint a jó Ómen 😊
Celtic
több mint 7 éve
Celtic
419
Crosby idén is super bowlba rug minket 😀
több mint 7 éve
www.vipleague.me/sports/american-football.htmlnekem is csak firefox-ban, nem kis szenvedésselGB @ DENnekem nem jön be a link 😕
firstrowsportes.net/football/green-bay-packers-at-denver-broncos-krk543440
gamerkr
Celtic
Jobbat nem találtam még
gamerkr
több mint 7 éve
nekem is csak firefox-ban, nem kis szenvedésselGB @ DENnekem nem jön be a link 😕
gamerkr
Celtic
Jobbat nem találtam még
több mint 7 éve
Celtic
419
GB @ DENnekem nem jön be a link 😕
gamerkr
több mint 7 éve
még a felvetés is sértőőő 😊Ha a Chargers D így pörög egész évben, Gus Bradley jövőre megint HC lesz valahol. 😊Te most próbálsz jinxelni, nehogy véletlenül visszatérjen hozzátok?
iktriad
Kampman