NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem én vagyok az ESPN DJ, de ezt az I feel good-ot lehet én is benyomtam volna ez a Saints pick után 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
Jamie Newmant amúgy szépen árazzák a csapatok, tavaly ilyenkor első körös picknek várták mockokban.Az én favoritom egyébként Shane Buechele. Az a gyerek eszes és jó a karja. Érti a játékot.
több mint 3 éve
Book enyhe reach 4. körbenA 7. kör legvégén vittem GM gameben az utolsó pickemmel.
tüsi91
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Book te jó ég, csoda lett volna hogy ha draftolják, hát persze hogy adunk érte egy 4. kört....Ezt miért ?
kapitnono
több mint 3 éve
saints basszus ez így vállalhatatlangarrett greysonokra meg bookokra elpazarolni 3-4. körös pickeket, undorító
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Book te jó ég, csoda lett volna hogy ha draftolják, hát persze hogy adunk érte egy 4. kört....
több mint 3 éve
Textbook pick
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Book enyhe reach 4. körben
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
Ian Book!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Az Arizona State lehetne pl. Ball So Hard UniversityNem tetszik a nevek állapota?Az összes state-es egyetem nevezze már át magát, tiszta röhejSzeressuk az Oklahoma neveleseket. ☺csak ő Oklahoma STATE-es...
RedFive
r.baggio
Kampman
Wester
több mint 3 éve
esküszöm nem láttam előre 😀Togiai meglepően sokat csúszikmajd most a Browns #fingerscrossed
Cruyffista
r.baggio
büszkén hordom magamnál a Browns-os kulcstartómat ma is! 8)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem tetszik a nevek állapota?Az összes state-es egyetem nevezze már át magát, tiszta röhejSzeressuk az Oklahoma neveleseket. ☺csak ő Oklahoma STATE-es...
RedFive
r.baggio
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Browns draft A++++++++
több mint 3 éve
Szeressuk a fattyakat is.Szeressuk az Oklahoma neveleseket. ☺csak ő Oklahoma STATE-es...
RedFive
r.baggio
O Havas Tylan. 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Az összes state-es egyetem nevezze már át magát, tiszta röhejSzeressuk az Oklahoma neveleseket. ☺csak ő Oklahoma STATE-es...
RedFive
r.baggio
több mint 3 éve
Togiai meglepően sokat csúszikmajd most a Browns #fingerscrossed
Cruyffista
---
több mint 3 éve
Szeressuk az Oklahoma neveleseket. ☺csak ő Oklahoma STATE-es...
RedFive
---
több mint 3 éve
Tylan Wallace WRSzerencsétlen srác nevéről, mindig a Tyroil Smoochie Wallace jut eszembe
A Ravens betaraz wr bol... 😅
RedFive
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Szeressuk az Oklahoma neveleseket. ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Na Ravens is bassza meg.WR-ek fajtak inkabb
Elmúlt 3 pickben kiment 3 olyan srác, akinek a Bearsnél örültem volna.
tüsi91
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
Togiai meglepően sokat csúszik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Na Ravens is bassza meg.Elmúlt 3 pickben kiment 3 olyan srác, akinek a Bearsnél örültem volna.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Hat nemLassuk. Tipp. Jamar Johnson vagy Nasirildeen. Ugyse jon be...Valami OL lesz
RedFive
Toto21