NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
a Texans feljött egy újabb qb-értvagy masszőr terapeutáért
r.baggio
több mint 3 éve
a Texans feljött egy újabb qb-ért
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
kenneth gainwell bennt van még?Igen.
briareos
több mint 3 éve
DMC cringeworty-bb volt, mint a Brees-Najee féle reklámdraft mélypontja
dancogo
több mint 3 éve
épp akartam mondani 😀a legjobbkor írtam 😀Javonte Williams óta nem volt RB pick? 😀ki is ment az összes nagyobb név, a többire kár magas kört ellőni
Cruyffista
r.baggio
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
violent runner, reméljük nem ray rice-i értelembenVagy Kareem Hunt-iban.
Kampman
több mint 3 éve
ha Dakota Dozier a kezdő guardod, bárkinek örülszna jó, ez jó pickAzért nagyrészt a nagyfater highlightjait mutatták, de ha örökölte tőle a tehetséget, akkor jó lesz 😀
dancogo
Kampman
több mint 3 éve
violent runner, reméljük nem ray rice-i értelemben
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
DMC cringeworty-bb volt, mint a Brees-Najee féle reklám
több mint 3 éve
Kampman
28 290
violent runner, reméljük nem ray rice-i értelemben
több mint 3 éve
a legjobbkor írtam 😀Javonte Williams óta nem volt RB pick? 😀ki is ment az összes nagyobb név, a többire kár magas kört ellőni
Cruyffista
r.baggio
---
több mint 3 éve
Javonte Williams óta nem volt RB pick? 😀ki is ment az összes nagyobb név, a többire kár magas kört ellőni
Cruyffista
---
több mint 3 éve
Na itt a 2. GM Game pickem. Majd a Steelersben kinevelik.
több mint 3 éve
on the football field we will not be stoppedha nem tudsz haladni magad miatt nem is tudnak megállítani
Ez különösen a wild card meccs után nagyon vicces arcoskodás a clevelandiek előtt
Kampman
okosfekahalántékramutat
több mint 3 éve
a 49ers-nek hogy volt még pickje megint felcserélni?idei aprót meghagytuk nekik
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 290
on the football field we will not be stoppedEz különösen a wild card meccs után nagyon vicces arcoskodás a clevelandiek előtt
több mint 3 éve
a 49ers-nek hogy volt még pickje megint felcserélni?
---
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Javonte Williams óta nem volt RB pick? 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
na jó, ez jó pickAzért nagyrészt a nagyfater highlightjait mutatták, de ha örökölte tőle a tehetséget, akkor jó lesz 😀
dancogo
több mint 3 éve
igaz, de azért lesz ott feszkó tomlin feje alapjánnathan peterman sztem elég kompenzációShit, bealudtam 😕mi a véleményed a big ben traderől? 23-as 6.kör azért kicsit kevés érte nem?
tenorx
briareos
Negritis