NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
remélem Zaven Collins-ért jöttekVagy Koramorah (bocs nem tudom hogy kell írni)
r.baggio
több mint 3 éve
A Chargers kap egy kutyátAkkor remélem egy pitbullt és nem egy pincsit.
Kampman
több mint 3 éve
epic flex lenne az biztoskivisszük Jones-t csak hogy bassza meg a Patsrögtön ez jutott eszembe nekem is, most kell megbosszulni a 20 évnyi szopatást, hogy BB otthagyott titeket a sajtótájékoztatón, mindent.
Wester
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 292
kivisszük Jones-t csak hogy bassza meg a Patsrögtön ez jutott eszembe nekem is, most kell megbosszulni a 20 évnyi szopatást, hogy BB otthagyott titeket a sajtótájékoztatón, mindent.
Wester
több mint 3 éve
remélem Zaven Collins-ért jöttek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Igen, picit lassítsunk a beírásokkal... Köszönöm!én az espn honlapját is nézem ott se volt még semmi percekig miután beírtadJah,azt hogy? Késik a stream egy percet?Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎nekünk még megy a reklám csak mondom...
Chargers LT
Heisman
Bár lehet a stúdióban később jelentik be, nem tudom
Chargers LT
Negritis
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 292
A Chargers kap egy kutyát
több mint 3 éve
kivisszük Jones-t csak hogy bassza meg a Pats
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
lecserélni mondjuk igenDarrisaw vagy AVT is?nálam ők 1. kör vége értéket képviselnek, 1/14-et bőven sok ellőni rájuk, de nem nagyon tudnak mást tenni
iktriad
r.baggio
expert vagyok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Jön fel a jets!
több mint 3 éve
@AdamSchefterJets traded up to No. 14.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mondjuk ezt a picikét be lehetett írni percekkel előre 😀én az espn honlapját is nézem ott se volt még semmi percekig miután beírtadJah,azt hogy? Késik a stream egy percet?Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎nekünk még megy a reklám csak mondom...
Chargers LT
Heisman
Chargers LT
Negritis
több mint 3 éve
Nincs ehhez szokva az ember mi?ez a draft 1. nap nem fog véget érni 5:30-ra, úgy érzemHol van még a Cleveland Pick jó ég
r.baggio
Drip
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Darrisaw vagy AVT is?nálam ők 1. kör vége értéket képviselnek, 1/14-et bőven sok ellőni rájuk, de nem nagyon tudnak mást tenni
iktriad
---
több mint 3 éve
ez a draft 1. nap nem fog véget érni 5:30-ra, úgy érzemHol van még a Cleveland Pick jó ég
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 292
ez a draft 1. nap nem fog véget érni 5:30-ra, úgy érzemTavaly sem ért véget akkor
r.baggio
több mint 3 éve
én az espn honlapját is nézem ott se volt még semmi percekig miután beírtadJah,azt hogy? Késik a stream egy percet?Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎nekünk még megy a reklám csak mondom...
Chargers LT
Heisman
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Jah,azt hogy? Késik a stream egy percet?Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎nekünk még megy a reklám csak mondom...
Chargers LT
Heisman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Darrisaw sztem jobb prospect, de Slater is egy tolerálható választás.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...