NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
ez a draft 1. nap nem fog véget érni 5:30-ra, úgy érzem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Darrisaw vagy AVT is?Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎SPOILER!
Chargers LT
bár ezen nem lepődött meg senki
a Vikings-től számítok egy fejvakarós pickre most, mert OL-be kell nekik ember, de oda most bárki reach lenne
r.baggio
több mint 3 éve
Washington nem akar bejonni a Pats ele Jonesert? Adnam azt a letradet
több mint 3 éve
Ha a AVT lecsúszik odáig, akkor szerintem mi jövünkNa vajon machúzza valaki, hogy feltrédel Mac Jonesért?Ha a Pats nem viszi el akkor remélem mi hátrébb megyünk és vihetik a 16-on Jonest
Wester
Fucu
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Bocs a helyesírási hibákért csak a telefon szórakozik
több mint 3 éve
Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎nekünk még megy a reklám csak mondom...
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎SPOILER!
Chargers LT
bár ezen nem lepődött meg senki
a Vikings-től számítok egy fejvakarós pickre most, mert OL-be kell nekik ember, de oda most bárki reach lenne
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎spoilers ... 😀
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na Telesco, jöhet az OT pick 😎Akit GM játékban draftolok az általában IRL az AFC Westbe megy a Broncos riválisához. Slater Pick incoming 😀
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nah remélem Slater beválik a falban, jó pick 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
that escalated quickly 😀— Annie Agar (@AnnieAgar) April 30, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Maradjunk annyiban SMITH nyerte a kő papír ollót Parsonssal szemben 😀
több mint 3 éve
Na vajon machúzza valaki, hogy feltrédel Mac Jonesért?Ha a Pats nem viszi el akkor remélem mi hátrébb megyünk és vihetik a 16-on Jonest
Wester
több mint 3 éve
Főleg, hogy egy hölggyel beszélt 😃Parsonsnak még niggább hangja van, mint Waddle-nek 😮Ugyanerre gondoltam én is, ráadásul a hozzárakjuk minden mondat végére a man-t se segit 😀
empty taxi
Wester
több mint 3 éve
Na vajon machúzza valaki, hogy feltrédel Mac Jonesért?Majd a Pats kiviszi 1/15-n.
Wester
több mint 3 éve
13 blue chip talent volt a classban a konszenzus board szerint - mind a 13 elkelt az első 13 pick alatt.
több mint 3 éve
Parsonsnak még niggább hangja van, mint Waddle-nek 😮Ugyanerre gondoltam én is, ráadásul a hozzárakjuk minden mondat végére a man-t se segit 😀
empty taxi
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Na vajon machúzza valaki, hogy feltrédel Mac Jonesért?
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Parsonsnak még niggább hangja van, mint Waddle-nek 😮
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hát ezután a pick után elég savanyú lehet a szőlő Dallasban. 😀 Parsons bust lesz, change my mind.Majd a többi NFC East QB naggyá teszi.
balintbaba
több mint 3 éve
azért Devin White-ot lehúzni Zolitól elég erős túlzás, csak hogy alátámassza az érvelését az első körös lb-k ellenNa én is erre gondoltam.... még egy játékos akinek a Dallas bán drukkolni tudok 😕
r.baggio
több mint 3 éve
Na Telesco, jöhet az OT pick 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Hát ezután a pick után elég savanyú lehet a szőlő Dallasban. 😀 Parsons bust lesz, change my mind.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
azért Devin White-ot lehúzni Zolitól elég erős túlzás, csak hogy alátámassza az érvelését az első körös lb-k ellenSB alatt is ugyanezt mondta (bár ott mindenki másra figyelt ugye)
r.baggio
több mint 3 éve
deyell
11 702
azért Devin White-ot lehúzni Zolitól elég erős túlzás, csak hogy alátámassza az érvelését az első körös lb-k ellenő volt messze a legjobb LB prospect az utóbbi években.
r.baggio
choose life