NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Mit adott a phili jerrynek a felmozgásért?3. kör
peach
több mint 3 éve
hihetetlen, de le fog esni Fields ingyen a PatsigSzerintem jön a Bears
shawnka
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Mit adott a phili jerrynek a felmozgásért?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
hihetetlen, de le fog esni Fields ingyen a Patsig
több mint 3 éve
Ez a Smith-szett ez olyan, mint ha egy friss lottónyertes pincér öltözött volna föl.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Így hogy Hornt kivitték így teljesen jó és ezzel Hurts mellett tették le a voksot
több mint 3 éve
EDP, te hülye, most te is ülhetnél abban a fotelban 😕mondjuk őt fel nem húzta volna onnan goodell
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Slater or Parsons? Esetleg valaki feltradel Giants helyére Fieldsért?
több mint 3 éve
deyell
11 702
EDP, te hülye, most te is ülhetnél abban a fotelban 😕nem férne bele.
Kampman
choose life
több mint 3 éve
Na ez gecijó pick. 1/6-on is lefogadtam volna.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
EDP, te hülye, most te is ülhetnél abban a fotelban 😕nem férne bele
Kampman
több mint 3 éve
bipoláris csapat az keményAnnyira hogy az Eagles és a Phily jobban utálják a Giantst, mint egymást. 😊A Giantset előzték be, ez tényleg DeVonta-gyanús.micsoda egy belterjes divízió ez az nfc east, gondolom a washingtoniak még a háttérben csináltak még valamit közben
empty taxi
r.baggio
iktriad
több mint 3 éve
Seahawks sapka nálam, feltrade-el duplán
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Smith... Ezek meg leszivatták a Giantst
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
EDP, te hülye, most te is ülhetnél abban a fotelban 😕
több mint 3 éve
gondolkodtam rajta h ha jön Fields, akk Wentz valószínű azért nem illett a rendszerbe, mert nem többes számú a családneveincoming empty szóvicc is 3, 2, 1 ....Neeee akkor Fieldsért jönnek....Hurtsnek ennyi volt?
Tomcsik
Kampman
r.baggio
Madden hates me.
több mint 3 éve
Annyira hogy az Eagles és a Phily jobban utálják a Giantst, mint egymást. 😊A Giantset előzték be, ez tényleg DeVonta-gyanús.micsoda egy belterjes divízió ez az nfc east, gondolom a washingtoniak még a háttérben csináltak még valamit közben
empty taxi
r.baggio
több mint 3 éve
túlozni ne túlozzunk 😀Valld csak be, hogy amíg nem szakította széjjel a lábát addig szercsi volt 😊utoljára Keanunál hallottam ezt, kit igazol az idő?No vállaltam h a Seahawks sapkás pickeknél tolok egy felest, Surtain a 2., aki ezt érdemli Pitts után.rád fog cáfolni a derék Kyle, ne légy ennyire szomorú
empty taxi
shawnka
btw az is egy gyökér gátőr
empty taxi
peach
elfogadtam h kell Quinn védelmébe, de attól még drága volt
Madden hates me.
több mint 3 éve
A Giantset előzték be, ez tényleg DeVonta-gyanús.micsoda egy belterjes divízió ez az nfc east, gondolom a washingtoniak még a háttérben csináltak még valamit közben
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
incoming empty szóvicc is 3, 2, 1 ....Neeee akkor Fieldsért jönnek....Hurtsnek ennyi volt?
Tomcsik
Kampman
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Smithért miért kellett volna cserélni?Giants kivitte volna
steelwolf
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Na leszopattuk Jerry Jonest 😀 megérte 😊Köszi 😀
Heisman
több mint 3 éve
Valld csak be, hogy amíg nem szakította széjjel a lábát addig szercsi volt 😊utoljára Keanunál hallottam ezt, kit igazol az idő?No vállaltam h a Seahawks sapkás pickeknél tolok egy felest, Surtain a 2., aki ezt érdemli Pitts után.rád fog cáfolni a derék Kyle, ne légy ennyire szomorú
empty taxi
shawnka
btw az is egy gyökér gátőr
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...