NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Made it to the Lions superbowl #NFLDraft pic.twitter.com/jreixVuwDX
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 28, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hit Rádió?!
több mint 2 éve
Toto21
5 949
Reggelt. Power nap megvolt, kezdodhet a moka 😁
több mint 2 éve
Ha Hamilton kimegy 12 ig, (es Jermaine Johnson is), akkor arra van egy rossz erzesem, miszerint 15 rol felugrotok elenk 13 ra a Texans helyere Davisert. Es akkor mar cserelhetunk is hatra... 😩Nagyon őt mondják de ha KH bent van morcos lennék ha őt kihagynánk. Kérdés mennyire hiszünk JD kombánj teljesítményének és hisszük el, hogy bírja a teste vagy óvatosak leszünk. JW a másik nagy tipp, de van rá esély hogy kiviszik előttünk.Essen csak le Hamilton hozzánk meg mondju JJ vagy Thibo...reméljük Howie most már nyugton marad 😛Davis nem kell Nektek?
dande
RedFive
dande
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
— Brandon Lee Gowton (@BrandonGowton) April 28, 2022
több mint 2 éve
Mondjuk az Arena az FK kezére játszik ezzel 😛 és csakazért se nézem meg az ismétlést (mondjuk délután 4kor nem is lenne rá időm 😀 😛)sztem én akkor kelek majd 😀
dande
de ezért van az nfl app hogy azon nézzem 😀
több mint 2 éve
Nagyon őt mondják de ha KH bent van morcos lennék ha őt kihagynánk. Kérdés mennyire hiszünk JD kombánj teljesítményének és hisszük el, hogy bírja a teste vagy óvatosak leszünk. JW a másik nagy tipp, de van rá esély hogy kiviszik előttünk.Essen csak le Hamilton hozzánk meg mondju JJ vagy Thibo...reméljük Howie most már nyugton marad 😛Davis nem kell Nektek?
dande
RedFive
több mint 2 éve
Mondjuk az Arena az FK kezére játszik ezzel 😛 és csakazért se nézem meg az ismétlést (mondjuk délután 4kor nem is lenne rá időm 😀 😛)
több mint 2 éve
Essen csak le Hamilton hozzánk meg mondju JJ vagy Thibo...reméljük Howie most már nyugton marad 😛Davis nem kell Nektek?
dande
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Essen csak le Hamilton hozzánk meg mondju JJ vagy Thibo...reméljük Howie most már nyugton marad 😛
több mint 2 éve
Cruyffista
3 345
Hírek:A Titans QB-t akar huzni, a Cowboys és a Packers fel akar cserélni, a Texans még egy Top 10-es picket akar (ez válasz lehet a Panthersös kicsere partnerre), a Chargers WR-t akar húzni.
A Chiefs is top10-be próbál cserélni 3 elsővel.
Gyakorlatilag hatalmas WR rushra számítanak top10 környékén.
több mint 2 éve
Koszonom!
több mint 2 éve
Van mar Youtube link az FK draftmusorhoz?www.youtube.com/watch?v=ANnxqNC-ZKE
Amugy sziasztok! ☺
RedFive
több mint 2 éve
Van mar Youtube link az FK draftmusorhoz?www .youtube.com/watch? v=dQw4w9WgXcQ
Amugy sziasztok! ☺
RedFive
több mint 2 éve
Van mar Youtube link az FK draftmusorhoz?Amugy sziasztok! ☺
több mint 2 éve
Akit nem zavar az Eagles központúság:Tune in now to #EaglesDraft Central presented by @DietzandWatson! https://t.co/CwEQ7ctL7b
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 28, 2022
több mint 2 éve
Cruyffista
3 345
Valami ilyesmi elborulásban reménykedek már az elején 😊Több top 10-15 mock draftos riporternél láttam Panthers QB húzást aki nem Willis. Amúgy a leglogikusabb a kicsere, de nem lehet megtippelni ki jönne fel, mert a Cowboys, Packers Olave-ot akarja 1/10 körül, QB-t meg Thibet/Hutchot jelenlegi tudásunk szerint senki ilyen drágán.
"Amidst all the Pickett-to-Panthers talk, I believe Matt Corral is a real possibility at 6 to Carolina, too. 👀"
r.baggio
több mint 2 éve
Valami ilyesmi elborulásban reménykedek már az elején 😊"Amidst all the Pickett-to-Panthers talk, I believe Matt Corral is a real possibility at 6 to Carolina, too. 👀"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Cruyffista
3 345
cseréket lehet spoilerezni srácok?
több mint 2 éve
fuzovelkifele.com/2022/04/elo-draft-show-es-kibeszelo-3/
több mint 2 éve
raptors meccs érdekel a legjobban 😀Tényleg az éjjel van Pelicans-Suns is.reggel 5-kor menni fog még az első kör? vagy a koránkelők le vannak szarva 😕ha más nem a jazz-mavs menni fog 😀
Löfli
Negritis
iktriad
több mint 2 éve
reggel 5-kor menni fog még az első kör? vagy a koránkelők le vannak szarva 😕ha más nem a jazz-mavs menni fog 😀
Löfli
több mint 2 éve
Nem értek hozzá, az 1/1 nagyon jó, nem?Az volt az egyetlen draft az elmúlt 10 évben (1/29-re választott a Jags - Taven "upside" Bryant,,,), amikor alig izgatott a draft, mert azt hittem tök jó csapatunk van, és a jövőnk fényes. Azóta 4 szezon telt el és 2-szer is miénk lett az 1/1 zsinórban...Good old days, mennyire rajtavoltam a Darnold bandwagonon 😀Írtam is a 2018-at, hogy akkor volt utoljára ilyen bizonytalan az 1/1-es kiléte. 2018-ban volt Mayfield draftja.Konkrétan nekem is csak tippem van, hogy kit viszünk 1/1-re, pedig én igyekszem mindent elolvasni/megtudni velünk kapcsolatban. Az elmúlt 10 évben max kétszer(2013, kicsit hasonló volt az az év is, mint az idei és 2018) volt olyan, hogy órákkal a draft előtt nem lehetett tudni, ki az 1/1. iktriadMayfield is eléggé későn derült csak ki
braxa88
iktriad
Heisman
iktriad