NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
48
6
2:20, Arena4
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
♡baggion kívűl hány embernek beszélhetnek?Csesszék meg a fizetős szarukat.Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
nekem amúgy van pluszom, bibibi, most jelentkeztek be Makáék
zaho és balentin van még bent
r.baggio
Bazzani
sztem az fk-t többen nézik
ami azért fájdalmas
braxa88
több mint 2 éve
szerintem Walker nem olyan rossz pick, nyilván Hutchinson vagy Thibodeaux jobb jelenleg, de technikára meg lehet tanítani a grúziait a bull rushon kívül, football IQ-ja se szar
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
baggion kívűl hány embernek beszélhetnek?Csesszék meg a fizetős szarukat.Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
r.baggio
Bazzani
ami azért fájdalmas
braxa88
Én game passon nézem. Na beindult a huhogás… 😊baggion kívűl hány embernek beszélhetnek?Csesszék meg a fizetős szarukat.Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
r.baggio
Bazzani
ami azért fájdalmas
braxa88
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Ez már a bettmani fütyüléseket idézi lassan
több mint 2 éve
braxa88
12 534
baggion kívűl hány embernek beszélhetnek?Csesszék meg a fizetős szarukat.Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
r.baggio
Bazzani
ami azért fájdalmas
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Súlyos hendikeppel indultak, és azóta sem volt comeback.Nem fogom megérteni ezt a nagy hostilityt az Arena4 felé.Csesszék meg a fizetős szarukat.Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
r.baggio
Bazzani
tenorx
több mint 2 éve
diginél ugye a mai napig nincs asszemNem fogom megérteni ezt a nagy hostilityt az Arena4 felé.Csesszék meg a fizetős szarukat.Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
r.baggio
Bazzani
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Technikailag amúgy Jags pick előtt vagyunk és reklám vanVan, ami állandó - 1. körös Jags bust/máshol kiteljesedés és reklám a pickünk előtt.
Wester
több mint 2 éve
Nyugi van, sör már bekeszitve a futó pickhezjó lesz Hall, nyugi 😊
ThySoul
én a kemény Almdudler + Pringles kombóval készültem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nem fogom megérteni ezt a nagy hostilityt az Arena4 felé.Csesszék meg a fizetős szarukat.Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
r.baggio
Bazzani
több mint 2 éve
Technikailag amúgy Jags pick előtt vagyunk és reklám van
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Csesszék meg a fizetős szarukat.Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
r.baggio
több mint 2 éve
Toto21
5 952
Mondjuk az is igaz. hogy baromi "üresnek" érzem magam, így, hogy nincs pickünk az első körben :/ 😀töltsd fel magad valami nemes nedűvel, hogy jobban legyél. 😀
Drip
több mint 2 éve
Will Anderson királyul mutatna tealben!Éreztetek már úgy, hogy hónapok óta nagyon vártok valamint, hogy aztán mikor az megtörténik, 5 percre rá már azt kívánjátok, bár visszamehetnénk az időben, hogy csak a várjuk azt a bizonyos dolgot? Na valami ilyesmi érzésem van jelenleg. Megint.nyugi pikk pakk itt lesz a jövő évi 1/1
iktriad
briareos
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Mondjuk az is igaz. hogy baromi "üresnek" érzem magam, így, hogy nincs pickünk az első körben :/ 😀Mint playoffot nézni érintettség nélkül?
Drip
több mint 2 éve
Mondjuk az is igaz. hogy baromi "üresnek" érzem magam, így, hogy nincs pickünk az első körben :/ 😀Nyugi jön az első Seahawks-sapkás pick és már meg is lesza feeling
Drip
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Jó reggelt! Valaki tud esetleg küldeni egy jó stream linket?pár kommenttel korábban lett belinkelve
Hulkeinstein
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
És akkor lepődsz meg, ha a játék jó. 😀meglepne ha a monolith elbaszná a xenoblade 3at 😀
iktriad
vagy a konami az mh rise sunbreaket 😀
több mint 2 éve
Mondjuk az is igaz. hogy baromi "üresnek" érzem magam, így, hogy nincs pickünk az első körben :/ 😀
több mint 2 éve
És akkor lepődsz meg, ha a játék jó. 😀na most képzeld el, hogy az a játék minden évben, akár többször is megjelenik 😀Éreztetek már úgy, hogy hónapok óta nagyon vártok valamint, hogy aztán mikor az megtörténik, 5 percre rá már azt kívánjátok, bár visszamehetnénk az időben, hogy csak a várjuk azt a bizonyos dolgot? Na valami ilyesmi érzésem van jelenleg. Megint.persze, mikor egy játék vagy film amit nagyon vártam kiderült hogy fos 😀
iktriad
Negritis
r.baggio
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Azt hittem, persze félig-meddig ironikusan, hogy Mayock visszaül Eisenék mellé szakérteni.
több mint 2 éve
ThySoul
1 620
Nyugi van, sör már bekeszitve a futó pickhez
több mint 2 éve
ti arra gyúrtok? 😀Éreztetek már úgy, hogy hónapok óta nagyon vártok valamint, hogy aztán mikor az megtörténik, 5 percre rá már azt kívánjátok, bár visszamehetnénk az időben, hogy csak a várjuk azt a bizonyos dolgot? Na valami ilyesmi érzésem van jelenleg. Megint.nyugi pikk pakk itt lesz a jövő évi 1/1
iktriad
briareos
több mint 2 éve
Én meg most kezdek kib.ott álmos lenni, még nem vagyok NFL-üzemmódban.4 órát aludtam még tegnap és 7kor keltem jó lesz 😀
nagylaza