NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
133
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
"attól még hogy gyerek nem kell hülyének lenni"Egy 8 éves is tud normálisan viselkedni, ha akar.Ez a közönséghergelő csápolás annyira mű mindig, hogy az fájdalmas.8 éves gyerek, mit vártál tőle.
Kampman
Sixo
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egy iden 24 eves edge mi a fasznak?Úgy mondod, mintha az első Jets draftod lenne 😀
Beki
több mint 1 éve
Kampman
28 322
Egy 8 éves is tud normálisan viselkedni, ha akar.Ez a közönséghergelő csápolás annyira mű mindig, hogy az fájdalmas.8 éves gyerek, mit vártál tőle.
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Ulbrich örül ez védő leszoszt' tényleg
Wester
több mint 1 éve
Tuti 2szer belehibázna.ZACH WILSON mondja be a picket?Arra talán még alkalmas.
r.baggio
iktriad
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Egy iden 24 eves edge mi a fasznak?
több mint 1 éve
elég cringe ez a srác
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez a közönséghergelő csápolás annyira mű mindig, hogy az fájdalmas.8 éves gyerek, mit vártál tőle.
Kampman
több mint 1 éve
ZACH WILSON mondja be a picket?Arra talán még alkalmas.
r.baggio
több mint 1 éve
Kampman
28 322
Ez a közönséghergelő csápolás annyira mű mindig, hogy az fájdalmas.
több mint 1 éve
ZACH WILSON mondja be a picket?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Micah Parsons nearly walked off the set after the Eagles picked Jalen Carter 🤣 pic.twitter.com/cmWZIuPAlG
— B/R Gridiron (@brgridiron) April 28, 2023
több mint 1 éve
Én kérek elnézést, szemmel láthatóan van még mit tanulnom... 😀Anál kúppal.Vénásan nyomod azóta? Kemény... 😉2020 október vége óta nem érte alkohol a számat.Azóta helyette is te iszol.Anyóval múltkor beszéltem. Ő már évek óta nem ihat. Múltkor valami bicikli túrán esett el alkohol miatt, oszt leszidta érte a nője.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Castleai01
Sixo
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Jetsnél nagyon nem tudják ki akarnak, ez valami nagyon WTF lesz.Waxon Tmith-Fjigba
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Anál kúppal.Vénásan nyomod azóta? Kemény... 😉2020 október vége óta nem érte alkohol a számat.Azóta helyette is te iszol.Anyóval múltkor beszéltem. Ő már évek óta nem ihat. Múltkor valami bicikli túrán esett el alkohol miatt, oszt leszidta érte a nője.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Castleai01
több mint 1 éve
Jetsnél nagyon nem tudják ki akarnak, ez valami nagyon WTF lesz.Még megy a bulika, hogy megvan Aaron. A draft másodlagos.
Sixo
több mint 1 éve
Vénásan nyomod azóta? Kemény... 😉2020 október vége óta nem érte alkohol a számat.Azóta helyette is te iszol.Anyóval múltkor beszéltem. Ő már évek óta nem ihat. Múltkor valami bicikli túrán esett el alkohol miatt, oszt leszidta érte a nője.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Jetsnél nagyon nem tudják ki akarnak, ez valami nagyon WTF lesz.
több mint 1 éve
Kampman
28 322
Egy igazi konteóst holmi tények sosem zavarhatnak össze.Az érdekes lesz, mert pár éve találkoztunk és a fórumról ott voltak vagy 10en. Azt hogy hoztam volna össze?Éveken át volt egy sosem hangoztatott konteóm, hogy ano = sixo, de most már akkor bevállalom.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
2020 október vége óta nem érte alkohol a számat.Azóta helyette is te iszol.Anyóval múltkor beszéltem. Ő már évek óta nem ihat. Múltkor valami bicikli túrán esett el alkohol miatt, oszt leszidta érte a nője.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad