NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Nagyduma imádni fogja.
több mint 1 éve
akdestroyer
4 751
Jó lenne, mert kinézem Carrollból, hogy a következő picket ellőné rá.Buccaners, OT Anton Harrison?Levis?
akdestroyer
Sixo
több mint 1 éve
Dancogo most---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
realcamp
141
Pedig pont onnan van😀 csak még 2 órája indítottam el, azóta lehet már levették onnan, vagy nem tudomDe kurva jó vagy 😊 Hol találtad? nflbiteon nem volt semmi, ami elég meglepő volt számomra.Bazdmeg de kurvára szenvedek, hogy nem találok Eisenékhez streamet 😀rainostreams.com/nfl/nflnetwork/?sport=american-football
tenorx
realcamp
tenorx
több mint 1 éve
Vobox
635
Amit Detroitban fogyasztanak abból én is kérek!!😂😂😂
több mint 1 éve
na őt se visszük 30raTény, hogy senki sem visztek ki akit addig kiválasztanak.
dande2
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Hát de hogy JSN bent lesz még 18-on azt nem gondoltam …Amúgy az idei WR class jól be lett árazva. JSN is csúszik aztán 2 RB kiment márMondjuk a wr classról tudni lehetett, hogy nem erős, nem is számítottam nagy runra
Tomcsik
Drip
több mint 1 éve
na őt se visszük 30ra
több mint 1 éve
zako belso zsebeibe csak beleneznek.De azt lehetett tudni, hogy 1 max 2 első kör szintű van. Nem érzem, hogy meglepő lenne. Persze a kör végén lehet egy run, ott már nem vagy reachek.
Kenny
több mint 1 éve
Amúgy az idei WR class jól be lett árazva. JSN is csúszik aztán 2 RB kiment márMondjuk a wr classról tudni lehetett, hogy nem erős, nem is számítottam nagy runra
Tomcsik
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Amúgy az idei WR class jól be lett árazva. JSN is csúszik aztán 2 RB kiment már
több mint 1 éve
Vagy egy future Jets játékosra Csád-ról.Ez a sárga-piros-kék kombó Venezuelára, Ecuadorra vagy Kolumbiára utal?Egy részeg románra.
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Ez a sárga-piros-kék kombó Venezuelára, Ecuadorra vagy Kolumbiára utal?Kolumbia
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ez a sárga-piros-kék kombó Venezuelára, Ecuadorra vagy Kolumbiára utal?kolumbia
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De kurva jó vagy 😊 Hol találtad? nflbiteon nem volt semmi, ami elég meglepő volt számomra.Bazdmeg de kurvára szenvedek, hogy nem találok Eisenékhez streamet 😀rainostreams.com/nfl/nflnetwork/?sport=american-football
tenorx
realcamp
több mint 1 éve
Ez a sárga-piros-kék kombó Venezuelára, Ecuadorra vagy Kolumbiára utal?Kolumbia. Anyja vgy nővére olimpiai sprinter is kolumbiai színekben
Kampman
több mint 1 éve
Ez a sárga-piros-kék kombó Venezuelára, Ecuadorra vagy Kolumbiára utal?Egy részeg románra.
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Ez a sárga-piros-kék kombó Venezuelára, Ecuadorra vagy Kolumbiára utal?