NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
165
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
76
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
52
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Miért nem kell Billnek a legjobb WR??Mert ilyen magasan nem akart draftolni egy 6. körre jósolt div2-es db-t
realcamp
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Miért nem kell Billnek a legjobb WR??Elsőre Billst olvastam 😀
realcamp
több mint 1 éve
realcamp
141
Miért nem kell Billnek a legjobb WR??
több mint 1 éve
Én csak Herbert és Timeberlake nevű urakat ismerek Justin néven.Ezektől jött a Justin Bieber vagy az más?Éppen a Jonas Brother interjúzik ott... Hol van a legidősebb Jonas Brother, Jonas Mouton?Lehet bealudtam egy kicsit.ESPN élőben adja az adását YT-on
Látom van ez az NFL Youtube csatornás stream, csak ez van külföldről? NFLBiteon nem találtam streamet, pedig vártam a szokásos Eisen, Daniel Jeremiah élő crewt.
tenorx
dancogo
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
De ez is valami stúdiós, wishes kiadás, mint az NFL, nem? 😀Lehet bealudtam egy kicsit.ESPN élőben adja az adását YT-on
Látom van ez az NFL Youtube csatornás stream, csak ez van külföldről? NFLBiteon nem találtam streamet, pedig vártam a szokásos Eisen, Daniel Jeremiah élő crewt.
tenorx
dancogo
Fura, hogy így adják őket am, ez az első év.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Eme esetben baszodjon meg JD h volt akkora okor h pick swapba belementGeci Steelers tuti OTert jonÉn is így gondolom, de lehet hogy jönnek az RB runra 😀
Beki
Wester
több mint 1 éve
A Steelers kiviszi vajon Joey Portert úgy, hogy Gonzalez még bent van?CB-ért minek jönnél elénk
akdestroyer
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
nando89
3 897
Vasas kicsit most megszopatta rodgerst
több mint 1 éve
Donald Driver, Jordy Nelsondevante adams, cobb, lazard, valdes scantlingel tudom fogadni de ..Love kinek fog passzolni?
nando89
Tudom nem vagyok ideológiailag elég képzett, de 1db GB WR-t nem tudnék most megnevezni. 😀
akdestroyer
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Geci Steelers tuti OTert jonÉn is így gondolom, de lehet hogy jönnek az RB runra 😀
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
A Steelers kiviszi vajon Joey Portert úgy, hogy Gonzalez még bent van?
több mint 1 éve
Van Ness, remek pick a Packersbe. Ott van Christian Watson, nem kell oda első körös elkapó.
több mint 1 éve
Kampman
28 316
Ezektől jött a Justin Bieber vagy az más?Éppen a Jonas Brother interjúzik ott... Hol van a legidősebb Jonas Brother, Jonas Mouton?Lehet bealudtam egy kicsit.ESPN élőben adja az adását YT-on
tenorx
dancogo
iktriad
több mint 1 éve
Szokásos ledraft, gyanítom nem az első ma este... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
devante adams, cobb, lazard, valdes scantlingel tudom fogadni de ..Love kinek fog passzolni?
nando89
Tudom nem vagyok ideológiailag elég képzett, de 1db GB WR-t nem tudnék most megnevezni. 😀
akdestroyer
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Geci Steelers tuti OTert jon
több mint 1 éve
Éppen a Jonas Brother interjúzik ott... Hol van a legidősebb Jonas Brother, Jonas Mouton?Lehet bealudtam egy kicsit.ESPN élőben adja az adását YT-on
tenorx
dancogo
több mint 1 éve
Ha az én taktikámat követik akkor Caleb WilliamsreValaki hisz amúgy Love-ban a Packers stábon (meg rajtam, mert gm játékban megörököltem) kívül?Tankolnak Mayera már most XD
r.baggio
Tomcsik
---
több mint 1 éve
Kampman
28 316
Nono fiam, kőből talán nem lehet hidat építeni?el tudom fogadni de ..Love kinek fog passzolni?
nando89
akdestroyer
több mint 1 éve
Van Nessnek majd a jumbo package-benel tudom fogadni de ..Love kinek fog passzolni?
nando89
akdestroyer
---
több mint 1 éve
addison 😊
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Valaki hisz amúgy Love-ban a Packers stábon (meg rajtam, mert gm játékban megörököltem) kívül?Tankolnak Mayera már most XD
r.baggio
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
el tudom fogadni de ..Love kinek fog passzolni?
nando89