Arizona Cardinals - New York Jets
2 napja
shagi0206
10 891
Az mondjuk érdekelne, hogy Murray ezt a hajszerkezetet miért tartja? Milyen előnyei vannak? Mert hogy szerintem undorító, az nem kifejezés (és gondolom van is vele nyűg, ha épp megmossa). Ha meg rasztázni akar, akkor már megtehette volna, egy ideje ezt látjuk 😀
2 napja
Emberünk azt se tudja mit lehet challengelni
Lesz ez még így se!
2 napja
shagi0206
10 891
17 egymást követő sikeres passz, franchise rekord!!!
2 napja
Egyetlen kérdés maradt a meccsen: lesz-e közte 40?
2 napja
shagi0206
10 891
A snap előtt is Bakert figyeltem már, mondom ha ez ráfut ARodra, abból tuti sack lesz.
2 napja
Ja, egy hetet tévedtem.🙂a hawks ellen? ez a viccek topikba akart menni nem? 😀most nézem, milyen kurva könnyű egy sorsolása van a Cardsnak.Nektek viszont jövő héten esélyetek sincs!🙂
petey
nagylaza, főpohárnok
petey
2 napja
shagi0206
10 891
Hát nekünk már nem kell. 6-7 évvel ezelőtt még oké, de kiégett. Meg túl sok gondot okoz a hisztis picsa jelleme már.MeggondolandóÉn már nem hoznám vissza RodgerstArizonából?
Wester
Jakehomer
Wester
2 napja
Bevégeztetett.
2 napja
MeggondolandóÉn már nem hoznám vissza RodgerstArizonából?
Wester
Jakehomer
Lesz ez még így se!
2 napja
Én már nem hoznám vissza RodgerstArizonából?
Wester
Tepper takarodj!
2 napja
ellenünk egy Moody sérülés óvott meg az L-től.most nézem, milyen kurva könnyű egy sorsolása van a Cardsnak.A csoporton belül is veretlenek vagyunk még
petey
shagi0206
2 napja
a hawks ellen? ez a viccek topikba akart menni nem? 😀most nézem, milyen kurva könnyű egy sorsolása van a Cardsnak.Nektek viszont jövő héten esélyetek sincs!🙂
petey
nagylaza, főpohárnok
2 napja
1/1-remost nézem, milyen kurva könnyű egy sorsolása van a Cardsnak.A jets contender jo?😀
petey
JéBé
Lesz ez még így se!
2 napja
shagi0206
10 891
most nézem, milyen kurva könnyű egy sorsolása van a Cardsnak.A csoporton belül is veretlenek vagyunk még
petey
2 napja
JéBé
7 008
most nézem, milyen kurva könnyű egy sorsolása van a Cardsnak.A jets contender jo?😀
petey
2 napja
most nézem, milyen kurva könnyű egy sorsolása van a Cardsnak.Nektek viszont jövő héten esélyetek sincs!🙂
petey
2 napja
Kampman
28 247
most nézem, milyen kurva könnyű egy sorsolása van a Cardsnak.Előző évi csoportutolsókkal ez előfordul néha.
petey
2 napja
shagi0206
10 891
Hát a Jetsnek ma nem sok babér teremMert, a múlt héten a Bearsnek? 😀 Egyszerűen nem hiszem el, hogy ebből a védelemből kihoztak az edzők egy ilyet, amit látunk.
Danny
2 napja
lol ennél jetsesebben nem lehetett volna csinálni. Adamsre nagy szükség volt
Tepper takarodj!