Arizona Cardinals - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
Ne legyünk igazságtalanok, az első negyed után nem volt vállalhatatlanul szar 😀Ma is olyan jól játszott 😀ezúton gratulálok a WFT csoportgyőzelméhez 😊Na, sok van még addig, HAskins-szal baszhatjuk
dande
warr_b
shagi0206
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
zsojti
4 063
Flipp (is) mehet a picsábade legalább Jacket személyében végre lehet egy fasza kis CB
több mint 3 éve
emberke22
571
Gardecknek néznék egy statisztikát, hogy amikor fent van, hányszor gyakorol nyomást / sackel.én olvastam cardwiren- a héten hogy 80-90 snapből csinált 5 sacket, ehhez jön most hozzá ez, nyomásgyakorlás is érdekes kérdés, zseni a pali
shagi0206
több mint 3 éve
csak én eddig nem hallottam őt szakérteni és tényleg érdekesElnézést a "szofisztikált" szóért, remélem senkit nem botránkoztattam meg.Ooooki ez a szakértő elég ízes a hangjaIlyen szofisztikáltan még nem niggereztek le senkit
Janek
Kampman
Janek
Kampman
több mint 3 éve
egyébként a 2. félidőben egész jó voltMa is olyan jól játszott 😀ezúton gratulálok a WFT csoportgyőzelméhez 😊Na, sok van még addig, HAskins-szal baszhatjuk
dande
warr_b
shagi0206
több mint 3 éve
Invincible
801
Fú bazdki, még nem ment le 13 perc, dehát nem lennék Eagles szurkoló...Csak az idei szokásos...
Mi a faszom volt ez az első negyed?
akdestroyer
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
n nagy ilyen nagy hátránybó,l úgyis régen jöttünk vissza 😀
több mint 3 éve
mi jöhet még ?pick six még nem volt
Janek
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Ma is olyan jól játszott 😀ezúton gratulálok a WFT csoportgyőzelméhez 😊Na, sok van még addig, HAskins-szal baszhatjuk
dande
warr_b
több mint 3 éve
ezúton gratulálok a WFT csoportgyőzelméhez 😊Na, sok van még addig, HAskins-szal baszhatjuk
dande
több mint 3 éve
eddig jó
több mint 3 éve
ezúton gratulálok a WFT csoportgyőzelméhez 😊Jinxeled a Giantset
dande
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
ezúton gratulálok a WFT csoportgyőzelméhez 😊
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Fú bazdki, még nem ment le 13 perc, dehát nem lennék Eagles szurkoló...Mi a faszom volt ez az első negyed?
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
Okosan csináljuk. Ha nem elég a 6 és fél győzelem a csoporthoz, akkor nem kell.
több mint 3 éve
hogyan öljük meg a drivejainkat című előadásunkat láthatják 😛Csak a tankolás, ha már a nyüves Dallas nyert 😛
dande
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Gardecknek néznék egy statisztikát, hogy amikor fent van, hányszor gyakorol nyomást / sackel.
több mint 3 éve
emberke22
571
Már néztem snap előtt ott a 45-ös és Gardeck megcsinálta, imádom a palit 😀
több mint 3 éve
holy shit
több mint 3 éve
hogyan öljük meg a drivejainkat című előadásunkat láthatják 😛
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Elnézést a "szofisztikált" szóért, remélem senkit nem botránkoztattam meg.Ooooki ez a szakértő elég ízes a hangjaIlyen szofisztikáltan még nem niggereztek le senkit
Janek
Kampman
Janek
több mint 3 éve
ez megint okos volt.........