NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Atlanta Falcons - New Orleans Saints
több mint 3 éve
Kutayafülét
több mint 3 éve
Ha Cook ezt is elejtette volna szerintem elkuldik azonnal. Hill jol passzol
több mint 3 éve
MC12
6 366
Legyen 😊 de legalább szerzett egy td-t erre 😀😀 Waller van nálam szóval ma örülök.a te hibád akkor a meccs is,,, 😀Cook idén 4-5 1st-t és legalább 2TD dobott el, plusz a fumble 1 yardon a Tampa ellen...Tudtam hogy nem szabad behúznom fantasyba 😊
Gyurma Pappa
MC12
Kájzerszóze
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Szívesen 😀Cook idén 4-5 1st-t és legalább 2TD dobott el, plusz a fumble 1 yardon a Tampa ellen...szidhatnád sűrűbben
Gyurma Pappa
atapapa
több mint 3 éve
Payton teljesen hülyét csinál a Falcons védelemből, de ez semmit nem érné, ha Hill nem nézne ki először úgy mint egy rendes NFL irányító...
több mint 3 éve
Cook idén 4-5 1st-t és legalább 2TD dobott el, plusz a fumble 1 yardon a Tampa ellen...szidhatnád sűrűbben
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Lutz sérülése -6 pont, és ha most is neki megyünk, akkor akár -9... Ez kis túlzással nagyobb para mint bármi...
több mint 3 éve
a te hibád akkor a meccs is,,, 😀Cook idén 4-5 1st-t és legalább 2TD dobott el, plusz a fumble 1 yardon a Tampa ellen...Tudtam hogy nem szabad behúznom fantasyba 😊
Gyurma Pappa
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 366
Cook idén 4-5 1st-t és legalább 2TD dobott el, plusz a fumble 1 yardon a Tampa ellen...Tudtam hogy nem szabad behúznom fantasyba 😊
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
trautman ennyire szar lenne? nem hiszem... cook még mindig a múltól faszául megél..
több mint 3 éve
2017 újévi meccs, a 2008-as otthoni győzelem, a '14-es szezonnyitón lévő OT-s győzelem...Matty ma ócska, mintha nem bízna a protectionben.Tedd a szívedre a kezed, láttad már Ryant igazán jól játszani a Saints ellen?
empty taxi
Kenny
www.youtube.com/watch?v=V1CDxQUw8QY&ab_channel=Magneoton
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cook idén 4-5 1st-t és legalább 2TD dobott el, plusz a fumble 1 yardon a Tampa ellen...
több mint 3 éve
Miért Cook a kezdő még mindig.
több mint 3 éve
hanyattfekve igen 😀Matty ma ócska, mintha nem bízna a protectionben.Tedd a szívedre a kezed, láttad már Ryant igazán jól játszani a Saints ellen?
empty taxi
Kenny
több mint 3 éve
Matty ma ócska, mintha nem bízna a protectionben.Tedd a szívedre a kezed, láttad már Ryant igazán jól játszani a Saints ellen?
empty taxi
több mint 3 éve
Matty ma ócska, mintha nem bízna a protectionben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kenji
642
Remélem Lutz nem sérült ebbe bele, elég szarul nézett ki ez a mozdulat 😕Rögtön fogdosta is a combját
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Remélem Lutz nem sérült ebbe bele, elég szarul nézett ki ez a mozdulat 😕
több mint 3 éve
nem szeretem amikor úgy védekezünk mint egy szatyor fasz
több mint 3 éve
Komolyan JTM fogta Smith-t? 😀akkor jól láttam 😀
empty taxi