NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 689
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 5 éve
game over
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Szokásos 4. kísérlet.
több mint 5 éve
a bírók nem akarják sárgával eldönteni, pedig lehetne...Az tiszta volt, nem járt rá sárga.
NB2
több mint 5 éve
Mayfielden erezheto volt, hogy ideg, negybol negy passza pontatlan volt most
több mint 5 éve
a bírók nem akarják sárgával eldönteni, pedig lehetne...
több mint 5 éve
smith egész évben ótvarfos, most meg POba viszi a csapatot? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
és simán lehet még ellentámadásra is idő, ha úgy alakul..
több mint 5 éve
Időt nem kéne hagyni, mert Tucker 60-ról is berúgja!
több mint 5 éve
Amikor nem alatta volt, akkor meg már a testéhez szorította, így sansza nem volt megmozdulni a labdának 😊nem volt vegig alatta, de pont ezen feszengtek itt a kozvetitesbe, csak ugye most mar tok mindegy, alatta van-e, a kontrollalas a lenyegbazmeg, pont ez a lenyege az uj elkapas-szabalynak, hogy a foldet is erheti a labda, ha nem mozdul ki es kontrollaljaalatta volt a keze, ne igyál annyit 😀
Stez
Kájzerszóze
Stez
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
Két kihagyott fg-lal kikapni, kiesni...durva lenne... Hol is láttam ezt már? Ja igen, a Raiders ellen.
több mint 5 éve
Na most baj van...
több mint 5 éve
most jön a neheze
több mint 5 éve
nem volt vegig alatta, de pont ezen feszengtek itt a kozvetitesbe, csak ugye most mar tok mindegy, alatta van-e, a kontrollalas a lenyegbazmeg, pont ez a lenyege az uj elkapas-szabalynak, hogy a foldet is erheti a labda, ha nem mozdul ki es kontrollaljaalatta volt a keze, ne igyál annyit 😀
Stez
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Oregon88
423
😀 😀automatic 4th downmegy a követés Pittsburghben isvalaki benyomhatna oda is egy Alekosz videót
Tactful Cactus
Kampman
Tactful Cactus
több mint 5 éve
12th member
1 053
Ha FG lesz vegen kiderul levetkozte e regi onmagat a browns es be tudja e rugnj😃
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
automatic 4th downmegy a követés Pittsburghben isvalaki benyomhatna oda is egy Alekosz videót
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
bazmeg, pont ez a lenyege az uj elkapas-szabalynak, hogy a foldet is erheti a labda, ha nem mozdul ki es kontrollaljaalatta volt a keze, ne igyál annyit 😀
Stez
több mint 5 éve
Oregon88
423
Kihagyják a field gólt ezek után,tuti
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
CATCH!
több mint 5 éve
bazmeg, pont ez a lenyege az uj elkapas-szabalynak, hogy a foldet is erheti a labda, ha nem mozdul ki es kontrollalja
több mint 5 éve
Kampman
28 313
megy a követés Pittsburghben isvalaki benyomhatna oda is egy Alekosz videót
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Ha ezt nem adják meg, az botrány. Elképesztő catch volt. Akkor is, ha az előző esetleg nem az volt.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Elsőre én mindkettőre azt mondtam volna,hogy incomplete,de így többedjére szerintem ez is elkapás
Oregon88
Elsőre én mindkettőre azt mondtam volna,hogy incomplete,de így többedjére szerintem ez is elkapáselőző 1 láb volt szerintem
Oregon88