NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 607
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Houston Texans
több mint 5 éve
no
7 283
a gallok nem a felegetett foldek miatt szoptak. Amugy egyetertek Houston szempontbol.Nem akartam en kimondani. De igen. BoB nem ezert, de a vegen ezert IS adta el a jovot, mert hatha akkor nem rugjak ki, mert ki jon draft nelkul csapatot epiteni. Ha meg kirugjak, akkor szopjon aki jon, neki nem gond. Na csak ugyi ez igy olyan lett, mint mikor Julius Caesar elott felegettek a foldeket, es a Gallok nagyobbat szoptak ettol, mint a Romaiak. Huppsz.Hát BoBnak meg a qrvaanyját. Egy teljes negyed van hátra. Sajnos kicsi az esély rá, hogy kivágják ha nem lesz meg a PO. A másik dolog meg hogy ki jönne ide edzőnek mikor 2021-ig csak 3. körben kezdik a draftokat.miért nem cselendzs?Mert most mar tok mindegy ez is.
samu09
ulpianus
samu09
ulpianus
több mint 5 éve
Hát ez az égés nem a makkos cipő, ez az AFC a Kansas Pats és Baltimoreból áll jelenlegAz NFC meg a Saintsbol. Es a tulteljesito ninersbol esetleg. Az miert jobb?
Sifur
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Grat, megyek nézek valami izgalmasabbat.
több mint 5 éve
A liga legjobb offenset latjuk holgyeim es uraim.Hétről hétre.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Ingram egy állat.
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Hát ez az égés nem a makkos cipő, ez az AFC a Kansas Pats és Baltimoreból áll jelenleg
több mint 5 éve
Oke, lemehet LJ
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Persze, gyenge div. De mindegy, aki nyer barmelyik csoportban, akarhogy (Panthers 7-9 hello), az PO.Nem tudom én idén nem látom a Coltsban a megváltástNem túl veretes idén a south,szóval sima nálatok a PO.Vezet a Colts siman.
LeviPoki
ulpianus
LeviPoki
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Nem tudom én idén nem látom a Coltsban a megváltástNem túl veretes idén a south,szóval sima nálatok a PO.Vezet a Colts siman.
LeviPoki
ulpianus
több mint 5 éve
Nem túl veretes idén a south,szóval sima nálatok a PO.Vezet a Colts siman.
LeviPoki
több mint 5 éve
Nem akartam en kimondani. De igen. BoB nem ezert, de a vegen ezert IS adta el a jovot, mert hatha akkor nem rugjak ki, mert ki jon draft nelkul csapatot epiteni. Ha meg kirugjak, akkor szopjon aki jon, neki nem gond. Na csak ugyi ez igy olyan lett, mint mikor Julius Caesar elott felegettek a foldeket, es a Gallok nagyobbat szoptak ettol, mint a Romaiak. Huppsz.Hát BoBnak meg a qrvaanyját. Egy teljes negyed van hátra. Sajnos kicsi az esély rá, hogy kivágják ha nem lesz meg a PO. A másik dolog meg hogy ki jönne ide edzőnek mikor 2021-ig csak 3. körben kezdik a draftokat.miért nem cselendzs?Mert most mar tok mindegy ez is.
samu09
ulpianus
samu09
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Nem túl veretes idén a south,szóval sima nálatok a PO.Hát BoBnak meg a qrvaanyját. Egy teljes negyed van hátra. Sajnos kicsi az esély rá, hogy kivágják ha nem lesz meg a PO. A másik dolog meg hogy ki jönne ide edzőnek mikor 2021-ig csak 3. körben kezdik a draftokat.miért nem cselendzs?Mert most mar tok mindegy ez is.
samu09
ulpianus
samu09
több mint 5 éve
Hát BoBnak meg a qrvaanyját. Egy teljes negyed van hátra. Sajnos kicsi az esély rá, hogy kivágják ha nem lesz meg a PO. A másik dolog meg hogy ki jönne ide edzőnek mikor 2021-ig csak 3. körben kezdik a draftokat.miért nem cselendzs?Mert most mar tok mindegy ez is.
samu09
ulpianus
több mint 5 éve
miért nem cselendzs?Mert most mar tok mindegy ez is.
samu09
több mint 5 éve
Jackson már nem lesz? Akkor megyek máshová 😊
több mint 5 éve
miért nem cselendzs?
több mint 5 éve
😉Az jó szezon volt...😊Mikor álltunk utoljára 8-2vel?2012 😉
LeviPoki
Vrij6
LeviPoki
Eddig ez is az. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Az jó szezon volt...😊Mikor álltunk utoljára 8-2vel?2012 😉
LeviPoki
Vrij6
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Sima elkapás
több mint 5 éve
Csak valahogy próbáld feldolgozni hogy eredményesek vagytok.Az nem gáz hogy 10 éve szurkolok nekik. De elnézést kérek mindenkitöl,a viselkedésemért megpróbálom kulturáltan megnyilvánulni.Had örüljön már egy nyertes csapatnak végre. Nemrég szállta a Browns-vagonról.Ne trollkodj már légyszíves...vagy vedd le a ravens logót, esküszöm ez már nekünk ciki minden héten..Hát azért a end zone PI-t be kellett volna fújni, akkor elég más lett volna a meccs alakulásaJa fogd a bírókra te szerencsétlen, arról is ök tehetnek hogy a 3 harmad 0 ponton áltok egyszerüen a jobb csapat nyer.
Merlin85
Norbi180
cikesz
És gondolom ha PO-ban kiesik a Ravens jövőre másik csapatnak lesz a vezérszurkolója.
samu09
Norbi180
több mint 5 éve
Jackson megint TVbol nezi az utolsó negyedet, lezuhanyozva.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Mikor álltunk utoljára 8-2vel?2012 😉
LeviPoki
több mint 5 éve
A viselkedésed miatt, kérj elnézést!Az nem gáz hogy 10 éve szurkolok nekik. De elnézést kérek mindenkitöl,Had örüljön már egy nyertes csapatnak végre. Nemrég szállta a Browns-vagonról.Ne trollkodj már légyszíves...vagy vedd le a ravens logót, esküszöm ez már nekünk ciki minden héten..Hát azért a end zone PI-t be kellett volna fújni, akkor elég más lett volna a meccs alakulásaJa fogd a bírókra te szerencsétlen, arról is ök tehetnek hogy a 3 harmad 0 ponton áltok egyszerüen a jobb csapat nyer.
Merlin85
Norbi180
cikesz
És gondolom ha PO-ban kiesik a Ravens jövőre másik csapatnak lesz a vezérszurkolója.
samu09
Norbi180