NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 591
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Houston Texans
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Watson ezeket direkt csinálja?
több mint 5 éve
gedam
5 905
hát azt nem merném kijelenteni, mert ritkábban próbálkozunk, kicsit sokat dob az én ízlésemnek lamar. annyit álldogál a zsebben, abból meg is indulhatna lábon.nem sok nyomás van lamaronCserébe a futást megölték
gedam
LeviPoki
több mint 5 éve
cikesz
590
naaaaaa, jókor jöttem. 😀Legjobbkor 😀 sokról nem maradtál le, Judon villogott eddig csak
Vrij6
több mint 5 éve
gedam
5 905
ez egy jó kis drive volt
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
NA ez szép
több mint 5 éve
Ott a TD!JACKSON
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
naaaaaa, jókor jöttem. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
gedam
5 905
sok hibával
több mint 5 éve
gedam
5 905
nem sok nyomás van lamaron
több mint 5 éve
Hali mindenkinek!Milyen eddig a meccs?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Hát nem gondoltam volna,hogy a D fog életben tartani minket.
több mint 5 éve
Dropdropdroppppp
több mint 5 éve
gedam
5 905
na kezdjük el, elég a vicceskedésből
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Black Mamba hollójelmezben, értem.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Olyan ez a meccs, mintha egy átlagos TNF lenne
több mint 5 éve
gedam
5 905
jól beharangozott jackson vs watson eddig egy d parádé
több mint 5 éve
De most erre?Kapnak vissza a biroktol..
LeviPoki
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
De most erre?
több mint 5 éve
döcögünk, izgulgatunk, de mé?Ez a Houston egy jo csapat, nem meglepő ha döcög.
gedam
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
döcögünk, izgulgatunk, de mé?Rájöttetek, hogy létezik olyan, hogy tét?
gedam
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
köszönömvalaki stream?bfst.to/watch/nfl-5
Amadeus
LeviPoki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
gedam
5 905
döcögünk, izgulgatunk, de mé?
több mint 5 éve
Ravens mindent megtesz hogy szoros legyen a meccs
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich