NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 595
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Houston Texans
több mint 5 éve
Toto21
5 950
valakinek valami stream?
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Ma el is kezdhetnétek 😊Verjük meg őket, kell a 2. seed.nem értem miért mondanátok le akár az elsőről is. mi is kikapunk még párszor szerintem.
Voice
gordon
több mint 5 éve
Verjük meg őket, kell a 2. seed.nem értem miért mondanátok le akár az elsőről is. mi is kikapunk még párszor szerintem.
Voice
több mint 5 éve
cikesz
590
Komoly teszt lesz ez ma, mindkét csapatot eléggé beárazhatja a mai.
több mint 5 éve
Verjük meg őket, kell a 2. seed.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Mikno
7
www.youtube.com/watch?v=Zxk5MBSGYD8nagy nagy köszi
Magamnak küldtem
Fast Willie
több mint 5 éve
Azért hagytam meg a Lamar aratni fog részt. Felőlem 12 tdt is szerezhet ha nyerünk.nem érzem az erőt a Texans védelemben, hogy Lamart megfogjátok. Meglessük.Meglessük a meccset, már ha lesz steam. Sima Ravensvereség* lesz, Lamar megint aratni fog.samu09
pfefe8
pfefe8
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
www.youtube.com/watch?v=Zxk5MBSGYD8Magamnak küldtem
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Kíváncsi vagyok mit kezdünk ezzel a Texans védelemmel, illetve hogy a védelmünk tud-e valamit varázsolni. Tartok ettől a meccstől, gyerönk Varjúk
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
nem érzem az erőt a Texans védelemben, hogy Lamart megfogjátok. Meglessük.Meglessük a meccset, már ha lesz steam. Sima Ravensvereség* lesz, Lamar megint aratni fog.samu09
pfefe8
Steelers fan
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Streamet dobna valaki? Köszi!
több mint 5 éve
Oregon88
423
A 19-es meccsek közül ez ígérkezik a legérdekesebbnek,remélem nem csalódok,egy Texans győzelmet remélek,ami nem is tűnik reménytelennek,mert a Texans futás elleni védekezése az egyik legjobb a ligában.
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
véleményem szerint akkor lehet nektek szar a palacsintában ,ha a védelem terített betli lesz. erre minimális az esély.Meglessük a meccset, már ha lesz steam. Sima Ravens lesz, Lamar megint aratni fog.A próféta szóljon belőled
pfefe8
LeviPoki
Steelers fan
több mint 5 éve
Meglessük a meccset, már ha lesz steam. Sima Ravensvereség* lesz, Lamar megint aratni fog.
pfefe8
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Meglessük a meccset, már ha lesz steam. Sima Ravens lesz, Lamar megint aratni fog.A próféta szóljon belőled
pfefe8
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Meglessük a meccset, már ha lesz steam. Sima Ravens lesz, Lamar megint aratni fog.
Steelers fan
több mint 5 éve
19:00