NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baltimore Ravens - Minnesota Vikings
több mint 3 éve
Bateman kezei kozt ment at
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Azért ott nincs QB.Ja, és Saints - Falcons.Szerintem is ez a nagyobb meglepi.Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Én az egész ligán nem.
Benibácsi
Dallas-Denver ugyanilyen érthetetlen
Kampman
nagylaza
nagylaza
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Lamar eddig 100 yardot futott ma. Faszkivan
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ja, és Saints - Falcons.Szerintem is ez a nagyobb meglepi.Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Én az egész ligán nem.
Benibácsi
Kampman
nagylaza
több mint 3 éve
Amugy en annyira nem szeretem amikor a 4.negyedben lehozzak Lamart mert annyira vezetunk.Az biztos hogy idén nem sokszor dolhettunk hátra a 3. Negyedben 😀Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Mi vagyunk az állandó. Vért hugyozósak a meccseink ilyen vagy olyan eredménnyel😊
Benibácsi
pfefe8
Benibácsi
Most bezzeg picit hianyzik... 😩
több mint 3 éve
Benibácsi
802
Az biztos hogy idén nem sokszor dolhettunk hátra a 3. Negyedben 😀Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Mi vagyunk az állandó. Vért hugyozósak a meccseink ilyen vagy olyan eredménnyel😊
Benibácsi
pfefe8
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Ne kezdjük ezeket a Bell 1-2 yardos futásokat , kérem.
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Mi vagyunk az állandó. Vért hugyozósak a meccseink ilyen vagy olyan eredménnyel😊
Benibácsi
Steelers fan
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Az mondjuk most nekünk jól jön,bár ha kiszopunk,szinte mindegy
Benibácsi
több mint 3 éve
Szerintem is ez a nagyobb meglepi.Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Én az egész ligán nem.
Benibácsi
Kampman
több mint 3 éve
Bell ugy fut, mintha egy nematalakito muteten lenne tul...
több mint 3 éve
Benibácsi
802
Bills is szenved a Jags ellen...Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Én az egész ligán nem.
Benibácsi
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....Én az egész ligán nem.
Benibácsi
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Sokat romlott a bírók teljesítménye az utóbbi években.bedobnak ordas semmiket, majd a tök egyértelmű szabálytalanságra semmit.Saját térfélen pontszerzési lehetőségnél.Az ott mondjuk egy ordas nagy holding volt,de nem érdekesRáadásul pont ott ment a futás. 200%-os zászlót nem dobtak be
LeviPoki
pfefe8
Mocskos zebrák.
KeyG
Steelers fan
több mint 3 éve
Benibácsi
802
Azt látjátok hogy a Browns mit csinál a Bengalsal? Nem tudok kiigazodni a csoporton....
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Saját térfélen pontszerzési lehetőségnél.Az ott mondjuk egy ordas nagy holding volt,de nem érdekesRáadásul pont ott ment a futás. 200%-os zászlót nem dobtak be
LeviPoki
pfefe8
Mocskos zebrák.
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Az ott mondjuk egy ordas nagy holding volt,de nem érdekesRáadásul pont ott ment a futás. 200%-os zászlót nem dobtak be
LeviPoki
Steelers fan
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Bezzeg Board zászló........
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Na vazze ez hihetetlen.ezt is benyaltukZászlót mondjuk dobhattak volna a vikingekre.
Benibácsi
Steelers fan
több mint 3 éve
ÁHHH, feladom.Ha eljutnánk OT-ig, ott is csak benyelnénk valami faszságot. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Az ott mondjuk egy ordas nagy holding volt,de nem érdekes
több mint 3 éve
Benibácsi
802
Na vazze ez hihetetlen.ezt is benyaltuk
több mint 3 éve
Csak èn nem látom Williamst a vedofalban? Folyamatosan Ellis szerepel. Megsèrült?Eleve kerdeses volt. Igen. A valla serult.
Benibácsi
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Benibácsi
802
Csak èn nem látom Williamst a vedofalban? Folyamatosan Ellis szerepel. Megsèrült?
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Ricard 😀 Beszarok