NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Buffalo Bills - New York Jets
több mint 10 éve
run-run sacket vártam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
tegye fel a kezét, aki nem tudta, hogy run-run-incomplete lesz 😀
több mint 10 éve
Vicket nagyon segítik a WR-ek, minden 1st downt neki kell megfutnia 😀StezMondjuk ha van üres célpont azt se veszi észre
több mint 10 éve
Apex
2 980
És ezzel vége is
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Az Eagles csinált ilyet pár éve. Cooper bújt el és ment neki a passz, majd TD is lett belőle, csak visszafújták egy szabálytalanság miatt.Mi volt ez a földön fekvés???Luciferwww.sbnation.com/lookit/2014/10/26/7073749/jets-try-hiding-guy-in-the-end-zone-return-fail-massively
én már sírok xD xD xDMarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Mi volt ez a földön fekvés???Luciferwww.sbnation.com/lookit/2014/10/26/7073749/jets-try-hiding-guy-in-the-end-zone-return-fail-massively
én már sírok xD xD xD
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Vicket nagyon segítik a WR-ek, minden 1st downt neki kell megfutnia 😀
több mint 10 éve
komolyan a röhögés kerülget, ahogy a Bills playcallt nézem, én jobban hívom szerintem a játékokat, ráadásul orton még asszisztál is a balfaszkodáshoz, ahogy jön a nyomás, összezuhoan inkább, nehogy kiüssék 😀 pedig a nyomás az jön, mert a Richardson-Wilkerson duót nem tudják megfognitegye fel a kezét, aki nem tudta, hogy run-run-sack leszStezÉn run-sacket gondoltam 😀 de legalább javítja a statunkat 😛Lucifer
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
így már értem 😊 kösszMi volt ez a földön fekvés???Luciferpár héttel ezelőtti eset
baggio
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
tegye fel a kezét, aki nem tudta, hogy run-run-sack leszStezÉn run-sacket gondoltam 😀 de legalább javítja a statunkat 😛
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Mi volt ez a földön fekvés???Luciferpár héttel ezelőtti eset
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hát legalább a Bills mutat valami értékelhetőbb szezont.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
tegye fel a kezét, aki nem tudta, hogy run-run-sack lesz
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Na látom Harvin Nektek is annyi örömet fog szerezni, mint nekünk!Helmut ZimmerVoltak momentumai. De csak futásból kb 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Apex
2 980
Ez volt ám a nagyon trükkös játék
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Na látom Harvin Nektek is annyi örömet fog szerezni, mint nekünk!
több mint 10 éve
nagyon pofás ez a Bills védelem, kicsit jobb O playcallal hol lehetne ez a csapat...
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Hát remélem nem! Bell-Brown nem tudjátok majd megállítani! Na de tényleg ezt ne itt! ..Baszki a Pats ma mit játszik!sorozatjunkie1,5 óra múlva, ugyan ezt fogod mondani, csak a Pats helyett a Colts név lesz;PFearTomi
több mint 10 éve
Baszki a Pats ma mit játszik!sorozatjunkie1,5 óra múlva, ugyan ezt fogod mondani, csak a Pats helyett a Colts név lesz;P
több mint 10 éve
Orton is elkúr minden 2-3. Bills direvot, belerohan a sackbe