NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 628
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 5 éve
Még nem került szóba Antonio Brown a közvetítésben?Most
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Elég 25 30 yard és kész a helyzetIlyen védelem ellen félpályán nem kell nekimenniés ha a Bears O-t nézed?
Kampman
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Kampman
28 304
Amiatt sem kell nekimenni.Ilyen védelem ellen félpályán nem kell nekimenniés ha a Bears O-t nézed?
Kampman
Tactful Cactus
Ha short fieldet kapnak, egy FG-t simán összehozhatnak, de Trubisky 80-90 yardot jóval nehezebben megy előre.
több mint 5 éve
Még nem került szóba Antonio Brown a közvetítésben?
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Ilyen védelem ellen félpályán nem kell nekimenniés ha a Bears O-t nézed?
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ilyen védelem ellen félpályán nem kell nekimenniÍgy van
Kampman
több mint 5 éve
Ilyen védelem ellen félpályán nem kell nekimenniMert félsz, hogy egy olyan O ~50 sec alatt 60yardot megy előre ?
Kampman
több mint 5 éve
pecsi92
505
Baszki, ne játsszunk már MM-et, tökösen!
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Na most nagyot csalodtam Lafleurben..
több mint 5 éve
Kampman
28 304
Ilyen védelem ellen félpályán nem kell nekimenni
több mint 5 éve
neki kellett volna menni
több mint 5 éve
Ajnye, de jó lett volna
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Hát ez eddig nagyon karcsú. Ha nem indul be valami az O nál akkor bajok kesznek. A D eddig hozza amit kell, igazából azon a felvágott Rodgers labdáb kívül nem sokat csinált a Packers.
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
megmutatta volna magát ha pályára lép 😊Nem láttam még, de Gary volt már pályán?Én is kerestem , de nem nagyon láttam ..
alatriste
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
A régi 52es feltűnőbb volt az biztosNem láttam még, de Gary volt már pályán?Én is kerestem , de nem nagyon láttam ..
alatriste
nando89
Liverpool Fc
több mint 5 éve
pecsi92
505
Nem láttam még, de Gary volt már pályán?Éppen ez a baj, hogy volt. Bár eddig nem rossz a defense, de nem neki köszönhető.
alatriste
több mint 5 éve
nando89
3 894
Nem láttam még, de Gary volt már pályán?Én is kerestem , de nem nagyon láttam ..
alatriste
több mint 5 éve
Nem láttam még, de Gary volt már pályán?
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Savage nevéhez méltó eddig.
több mint 5 éve
Savage bíztató
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Jó lesz ez a vadember