NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 1 éve
SBL
2 213
Csak volt egy realista Packers szurkoló, aki látta ezt jönni.😊A meccs előtt abban reménykedtem, hogy egy tisztes helytállásra és egy szoros L-re jók vagyunk.Ki számított rá?🙂 Én nem, az biztos. Arra sem, hogy majdnem 40 pontot összeszedünk.
Erre dominanciára nem számítottam.
SBL
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: SBL
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Nagyon sok szempontból megállt az idő.Lombardi Time
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Mutasd már meg, hol állította bárki a csalást? És ki beszél arról, amiről te?? Egyszerű a kérdés, egy szituációban, ami fontos holding volt vagy sem? Ilyen egyszerű, nem kell rögtön földhöz vágni magad és megsértödni, pont írtam ha figyelnél, hogy enélkül is nyer a GB.dehogynem ne haragudj de uncsi ugy jöttetek előtte végig a pályan h három zaszlo volt benne , oké van ilyen erre megvan a meccs második kérdéses fujása ide , és már kezdődik uncsi már nagyon, kurvára nem a bírok miatt uraljuk mostanság ezt a párharcot jó ideje , ez nem azt jelenti h nem voltak nagyon rossz itéletek multban volt nem is egy .Nem állított senki ilyet, de jó lenne ilyen fontos szituációban ezeket észrevenni, mert enélkül is nyerne a GB.Azt a holdingot azt ki nem látta amikor Love az elejtett labda után kiforgott a passzhoz???Igen, elcsalják a bírók a meccset.
davemayer
nagylaza, főpohárnok
hpeter93
nando89
több mint 1 éve
A meccs előtt abban reménykedtem, hogy egy tisztes helytállásra és egy szoros L-re jók vagyunk.Ki számított rá?🙂 Én nem, az biztos. Arra sem, hogy majdnem 40 pontot összeszedünk.
Erre dominanciára nem számítottam.
SBL
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nagyon sok szempontból megállt az idő.
több mint 1 éve
Ezt nem mondtamAzt a holdingot azt ki nem látta amikor Love az elejtett labda után kiforgott a passzhoz???Igen, elcsalják a bírók a meccset.
davemayer
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
nando89
3 894
dehogynem ne haragudj de uncsi ugy jöttetek előtte végig a pályan h három zaszlo volt benne , oké van ilyen erre megvan a meccs második kérdéses fujása ide , és már kezdődik uncsi már nagyon, kurvára nem a bírok miatt uraljuk mostanság ezt a párharcot jó ideje , ez nem azt jelenti h nem voltak nagyon rossz itéletek multban volt nem is egy .Nem állított senki ilyet, de jó lenne ilyen fontos szituációban ezeket észrevenni, mert enélkül is nyerne a GB.Azt a holdingot azt ki nem látta amikor Love az elejtett labda után kiforgott a passzhoz???Igen, elcsalják a bírók a meccset.
davemayer
nagylaza, főpohárnok
hpeter93
több mint 1 éve
SBL
2 213
A meccs előtt abban reménykedtem, hogy egy tisztes helytállásra és egy szoros L-re jók vagyunk. Erre dominanciára nem számítottam.
több mint 1 éve
Besétált!
több mint 1 éve
nando89
3 894
WOWWW
több mint 1 éve
Nem állított senki ilyet, de jó lenne ilyen fontos szituációban ezeket észrevenni, mert enélkül is nyerne a GB.Azt a holdingot azt ki nem látta amikor Love az elejtett labda után kiforgott a passzhoz???Igen, elcsalják a bírók a meccset.
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: hpeter93
több mint 1 éve
nando89
3 894
Mint mindig Aaron nélkül is darlingok vagyunk 😀Azt a holdingot azt ki nem látta amikor Love az elejtett labda után kiforgott a passzhoz???Igen, elcsalják a bírók a meccset.
davemayer
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Azt a holdingot azt ki nem látta amikor Love az elejtett labda után kiforgott a passzhoz???Igen, elcsalják a bírók a meccset.
davemayer
több mint 1 éve
Azt a holdingot azt ki nem látta amikor Love az elejtett labda után kiforgott a passzhoz???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem vagyunk rosszak, na!
több mint 1 éve
libabőr, két ilyen play egymás után
több mint 1 éve
nando89
3 894
Az igen , nah ez egy kicsit Ar volt
több mint 1 éve
nando89
3 894
Harmadik kisérletekre nagyon higgadt Love és Clutch
több mint 1 éve
Dillon ma tényleg teljesen kuka.
több mint 1 éve
mortirolo
1 055
Nyugalom! Most újra elkezdünk oldalra dobálni.