Chicago Bears - New England Patriots
3 napja
Schooler blitzen….loool
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
mortirolo
1 048
Örülök, hogy olvassák! 😊3. és 9-re blitz fog jönni. Ilyenkor berakom mögéjük Kmet-nek. Ja, hogy 3 meccsen összeden 1 passz ment felé?...tessék
mortirolo
zinedine5
3 napja
3. és 9-re blitz fog jönni. Ilyenkor berakom mögéjük Kmet-nek. Ja, hogy 3 meccsen összeden 1 passz ment felé?...tessék
mortirolo
3 napja
bacsii
117
Szerintem az egy GM választhat 2 HC-t nagy alaptézist is képes felül írni Williams ilyen szinten kilátástalan menedzselése. Meglátjuk.Poles-t végképp nem fogják kirúgni, mert jár neki egy 2. HC választás. + Pace-t sem rúgták ki...Ha ez így végig megy és nem nyúl bele, akkor szezon végén Poles is repül.Egyetlen dolog miatt lehet jó ez a vereség, talán kirúgják az egész bandát. De nem fogják, szerintem még meg is fordítjuk és ezt a fost kell néznünk még, ki tudja meddig.....Semmi jó dolog, nincs ebben, mert senkit nem fognak kirúgni. És igen ezt a fost kell néznünk még nagyon sokáig.
csi77
mortirolo
bacsii
mortirolo
3 napja
mortirolo
1 048
3. és 9-re blitz fog jönni. Ilyenkor berakom mögéjük Kmet-nek. Ja, hogy 3 meccsen összeden 1 passz ment felé?...
3 napja
Én sem gondolom, hogy Poles megy, de ha az O falat nem teszi rendbe, mehet ő is.Poles-t végképp nem fogják kirúgni, mert jár neki egy 2, HC választás. + Pace-t sem rúgták ki...Ha ez így végig megy és nem nyúl bele, akkor szezon végén Poles is repül.Egyetlen dolog miatt lehet jó ez a vereség, talán kirúgják az egész bandát. De nem fogják, szerintem még meg is fordítjuk és ezt a fost kell néznünk még, ki tudja meddig.....Semmi jó dolog, nincs ebben, mert senkit nem fognak kirúgni. És igen ezt a fost kell néznünk még nagyon sokáig.
csi77
mortirolo
bacsii
mortirolo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 napja
mortirolo
1 048
Poles-t végképp nem fogják kirúgni, mert jár neki egy 2. HC választás. + Pace-t sem rúgták ki...Ha ez így végig megy és nem nyúl bele, akkor szezon végén Poles is repül.Egyetlen dolog miatt lehet jó ez a vereség, talán kirúgják az egész bandát. De nem fogják, szerintem még meg is fordítjuk és ezt a fost kell néznünk még, ki tudja meddig.....Semmi jó dolog, nincs ebben, mert senkit nem fognak kirúgni. És igen ezt a fost kell néznünk még nagyon sokáig.
csi77
mortirolo
bacsii
Szerkesztette: mortirolo
3 napja
bacsii
117
Ha ez így végig megy és nem nyúl bele, akkor szezon végén Poles is repül.Egyetlen dolog miatt lehet jó ez a vereség, talán kirúgják az egész bandát. De nem fogják, szerintem még meg is fordítjuk és ezt a fost kell néznünk még, ki tudja meddig.....Semmi jó dolog, nincs ebben, mert senkit nem fognak kirúgni. És igen ezt a fost kell néznünk még nagyon sokáig.
csi77
mortirolo
3 napja
mortirolo
1 048
Egyetlen dolog miatt lehet jó ez a vereség, talán kirúgják az egész bandát. De nem fogják, szerintem még meg is fordítjuk és ezt a fost kell néznünk még, ki tudja meddig.....Semmi jó dolog, nincs ebben, mert senkit nem fognak kirúgni. És igen ezt a fost kell néznünk még nagyon sokáig.
csi77
3 napja
Egyetlen dolog miatt lehet jó ez a vereség, talán kirúgják az egész bandát. De nem fogják, szerintem még meg is fordítjuk és ezt a fost kell néznünk még, ki tudja meddig.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 napja
Nem túl népszerű a Bears a saját szurkolói körében.
3 napja
Nagyon derék félidő befejezés volt.
3 napja
Szép volt!
3 napja
Plusz bünti is....ha rúgjuk be
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
Butik a kezedben volt....Alul lett dobva sajna
ThundersNFL a Paraszt
3 napja
Butik a kezedben volt....
Draft
3 napja
Maye vissza és basszunk fel egy hail marytHacsak 3 pont lesz már azzal is kiegyezek
ThundersNFL a Paraszt
Draft
3 napja
Maye vissza és basszunk fel egy hail maryt
Draft
3 napja
Nah végig megyünk? 😊
3 napja
Calebet eddig kriptonitozzuk
Draft
3 napja
Huh, ez CB O line… Ez tényleg nagyon kemény…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
JajaEz kellett Polknak mint a lengyeleknek a polka 😀😃🙂Nah dolgozik a pöri mi? 😀
ThundersNFL a Paraszt
ParadSEC
Draft
3 napja
Ez kellett Polknak mint a lengyeleknek a polka 😀😃🙂Nah dolgozik a pöri mi? 😀
ThundersNFL a Paraszt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
3 napja
Ez kellett Polknak mint a lengyeleknek a polka 😀😃🙂
Draft