NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Akkor mèg egy kicsit erőltessèkb😊Ha most TDt szereznènk onnantól szvsz ne erőltessètek Fieldst az egészsége èrdekèben....nana
dande2
Invincible
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Még nincs pihenő neki 😊Ha most TDt szereznènk onnantól szvsz ne erőltessètek Fieldst az egészsége èrdekèben....nana
dande2
Invincible
több mint 1 éve
Na jó a balfaszkodas magasikoláját remélem mára letudjuk
több mint 1 éve
Invincible
801
Ha most TDt szereznènk onnantól szvsz ne erőltessètek Fieldst az egészsége èrdekèben....nana
dande2
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Ha most TDt szereznènk onnantól szvsz ne erőltessètek Fieldst az egészsége èrdekèben....
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Whitehairt ki kell rúgni.3….
Második stuntot nézi el. Harmadik sack róla. Ez brutális.
tüsi91
több mint 1 éve
Így se rossz 😊
több mint 1 éve
Kellene labdaszerzés is Hurts kicsit rontott a rekordon 😏
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
AJ Brown trade egy főnyeremény volt nektek. Gyakorlatilag simán azt lehet mondani hogy ingyen volt.Ez egy jó coverage volt. Pont onnan süt a nap is. Rendkívül nehéz elkapás.
több mint 1 éve
Közepes Hurts javít 😊
több mint 1 éve
Ohh boi, történt valami az ST-nél. 😀Visszaigazoltuk a Ellist ès hasznaljuk egyébként LB. De tènyleg 😊
balintbaba
több mint 1 éve
Ohh boi, történt valami az ST-nél. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Whitehair és Leatherwood.Whitehairt ki kell rúgni.Az utlosó két driveunkat láttam, szomorú vagyok a fal miatt
tüsi91
csi77
Braxton jól játszik.
több mint 1 éve
Mi kezdjük a második fèlidőt? Ha igen abból (is) jó lenne pontokat szereznünk.Mi kezdjük.
dande2
több mint 1 éve
Whitehairt ki kell rúgni.Az utlosó két driveunkat láttam, szomorú vagyok a fal miatt
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Mi kezdjük a második fèlidőt? Ha igen abból (is) jó lenne pontokat szereznünk.
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Whitehairt ki kell rúgni.Második stuntot nézi el. Harmadik sack róla. Ez brutális.
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Atyaeg ez mi égő D playcall voltSzerintem a belső vedofalemberunk akit nem láttam ki volt rossz oldalra ment vagy Brisker ment rossz oldalra.
davemayer
Nem a hívás volt rossz.
Az biztos h sokat blitzelunk, holott ez a stáb nem erre alapozná a védelmet.
több mint 1 éve
Yo, csak most ertem ide, van link bitte?vipleague.im/chicago-bears-vs-philadelphia-eagles-streaming-link-1
Eazzy
több mint 1 éve
Yo, csak most ertem ide, van link bitte?givemenflstreams.com/nflstream/bears-live-stream
Eazzy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Yo, csak most ertem ide, van link bitte?crackstreams.biz/watch/29905
Eazzy
E-A-G-L-E-S EAGLES !