NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
68
13
2:15, Arena4
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
mortirolo
1 055
Neymaring. Mondtam én, hogy le kell majd hozni...
több mint 1 éve
Na hát Fields lehet off.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Azé' korábban is volt hozzátok szerencsém.és akkor most 1 meccs alapján kérdezed? 😀Akkor nem láttam, de előtte kettővel, a Packers ellen: igen.Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?láttad volna múlt héten nem kérdeznéd ezt.
nagylaza, főpohárnok
Invincible
nagylaza, főpohárnok
Greengo
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Egy dolog. Az edzőinknek van felelőssége, s rossz döntései hivasai.De ez a csapat valahogy mindenki ellen lőtávban van a meccs végéig.
A védelem és főleg a secondary jól játszik.
Az offense sajnos a legjobb játékosai nélkül nem tud Fieldsnek lehetőséget adni ma.
több mint 1 éve
Invincible
801
ott is nyertek nem? 😁Akkor nem láttam, de előtte kettővel, a Packers ellen: igen.Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?láttad volna múlt héten nem kérdeznéd ezt.
nagylaza, főpohárnok
Invincible
nagylaza, főpohárnok
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
mortirolo
1 055
ding-dong
több mint 1 éve
De jó hogy nem volt közel egy millió forintom erre az útra 😏😛
több mint 1 éve
és akkor most 1 meccs alapján kérdezed? 😀Akkor nem láttam, de előtte kettővel, a Packers ellen: igen.Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?láttad volna múlt héten nem kérdeznéd ezt.
nagylaza, főpohárnok
Invincible
nagylaza, főpohárnok
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
A kapufa visszavág 😏
több mint 1 éve
Hát bakker....
több mint 1 éve
Akkor nem láttam, de előtte kettővel, a Packers ellen: igen.Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?láttad volna múlt héten nem kérdeznéd ezt.
nagylaza, főpohárnok
Invincible
több mint 1 éve
Közben Jags vezet, csak kéne ez, hogy nyugodtan legyek kurva mérges jövőhéten
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Kis labsopres elég volt a first downhoz.Ja akartam írni hogy ott azért volt egy kis okoskodás hátulról…
tüsi91
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Kis labsopres elég volt a first downhoz.
több mint 1 éve
Invincible
801
Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?láttad volna múlt héten nem kérdeznéd ezt.
nagylaza, főpohárnok
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Nemtom, ez sárga.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
mortirolo
1 055
Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?Teljesen mindegy, csak legalább ezt a meccset nyerjék már meg. 😊
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?Persze.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?Igen.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Invincible
801
A betonra fagyott pályán üttetjük a qb-t... okos!
több mint 1 éve
Képesnek érzi valaki ezt a Phillyt arra, hogy SB-t nyerjen?
több mint 1 éve
Közben DP erősen próbal nekünk segíteni
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Schofield mi a szart csinált ennél a screennél? Fields 2 ilyen flegma szar passz…Na most egy kérdés. Ő látja Kmetet vagy Kmet őt. Kmetnek itt kívül lehetett volna menni.
Tomcsik
Attól függetlenül Schofieldnek el kell darálnia.
Kmet.mellé. meg kell egy dinamikusabb Te.