Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
ervinator
1 700
Nagyon más választási lehetőséget nem hagysz 😀Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
iktriad
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Vagy bejön, vagy most jinxeltem el...A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
LeviPoki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.Csak lenne igazad.
iktriad
több mint 6 éve
A végén csak meg fogja fordítani ezt a meccset a Ravens.
több mint 6 éve
Pedig nagyon jött a Ravens. Mondjuk ahogy most játszik a 2 csapat még ez is beleférhet.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk ha az elkapás pillanatában bedől előre,akkor úgy egyszerűbb, de neki mindenképp kurva nagy játékot kell játszani 4. és kettőre,nem is értem mi van ma velünk.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Na talán bealszik a Bengals
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ez ugyanaz a csapat mint a tavaly.Nemár,4. negyedben MVP Flekó jön büntetni,ne hagyd ki 😀
Nagy kupac szar, átalusszuk az egész félidőt, viszont a 2 minute warningkor felébred Joe...
Na jó, nekem most ennyi elég volt, kitartást a többi mazochistának.
Igor
több mint 6 éve
Ez ugyanaz a csapat mint a tavaly.Nagy kupac szar, átalusszuk az egész félidőt, viszont a 2 minute warningkor felébred Joe...
Na jó, nekem most ennyi elég volt, kitartást a többi mazochistának.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Szegény Fejedelem a 2. TD, amit testközelből néz végig.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Fussunk már meg egy nyomorult yardot hát nem hiszem el
több mint 6 éve
Dobál mindenre mostmár Walt, ami látványos... ami viszont valóban falt, csak nem feltűnő arra nem. Nagyon szépen köszönjük.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ha ez TD lesz akkor ez ajándék a Bengalstól.
több mint 6 éve
Atyaég Kirkpatrick. Ezt elejteni.Taktikus lökés volt...erre bezzeg nem mertek dobni. Nem baj, a Cincy edzői stáb elbalfaszkodta a 3 passzal, így tuti lesz pontszerzés.
iktriad
több mint 6 éve
Atyaég Kirkpatrick. Ezt elejteni.
több mint 6 éve
Ezt most nem értem amit az inas mondott. Ha nem jön vissza a 10. hétig Bell, akkor jövőre nem baszhatja rá a Steelerst ugyanazt a FT-et, mint idén, vagy rosszul tudom?
több mint 6 éve
Ideje, hogy Igor újra megfenyegesse a Ravenst, hogy elmegy aludni.Félidőben mindenképp... 28-7 azért jobb mint 28-3 amúgy is.
Daltonnak meg láthatóan jót tett, hogy Super Bowlt nyert a csapatomban GM Gameben. 😊
iktriad
több mint 6 éve
Onwuasor és Young is szar, nulla ösztön, rossz szögek, és még technika sincs...Ha Correa lenne, jobban állnátok?
Ha Mosley IR-re megy, vége a szezonnak.
Igor