Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Az M-el kezdődő vezetéknevű játékosok egyelőre komoly veszélyben vannak ma.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
hát Flacco-nak ez nem megy valahogy4. negyedre felébred és nyerünk, addig meg hozza a D.
petey
több mint 6 éve
ervinator
1 700
Áh, ez tükörsima volt, esély 0 hogy megfogja.Pasta stream működik újra.
be is halt a stream :/
visszajött
petey
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Fú,ez szenvedős egy éjszaka lesz.Mondjuk megszoktam már 😀Jó eddig ebben a 4.5 percben minden apróság ellenünk volt (Green non-fumbli, Weddle lábujj, látványos penalty)
LeviPoki
De a futást öljük tovább így, és akkor Dalton ellen meglesz...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Előtte elég Sarkisianos RZ playek voltak, fura is ,hogy a semmiből ez előjött.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Fú,ez szenvedős egy éjszaka lesz.Mondjuk megszoktam már 😀
több mint 6 éve
Hol egy ilyenbe, hogy lehet belesérülni. Tol még pár ilyent, chargers tuti betradel érte.
több mint 6 éve
Mosleynak meg közben lehet ennyi volt a mecccs.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Uhh majdnem
több mint 6 éve
Ez a Flakon már ismerős.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Flekó baszod
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Őket mondjuk nem téveszteném össze egy NFL-csapattalOlyan fura ez a lila nadrág a Baltimore-nál, egy pillanatra azt hittem, hogy a Vikings játszikVagy az Újpest.
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Sajna ZS kategóriás volt az a Bills.3 and out és a Ravens elkezdte a szezont.. 😀Az 1. fordulóban még a preseasonben jártak a fiúk?
LeviPoki
iktriad
több mint 6 éve
Olyan fura ez a lila nadrág a Baltimore-nál, egy pillanatra azt hittem, hogy a Vikings játszikVagy az Újpest.
Kampman
több mint 6 éve
3 and out és a Ravens elkezdte a szezont.. 😀Az 1. fordulóban még a preseasonben jártak a fiúk?
LeviPoki
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Olyan fura ez a lila nadrág a Baltimore-nál, egy pillanatra azt hittem, hogy a Vikings játszik