Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Mesterhármas 16 perc alatt. Ezt még Céronáldó és Messi is megirigyelné.Ronaldoval azért vigyázz, már jó csapatban játszik, nem lehet szidni.
iktriad
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ez a Veres-Green páros ez gyilkos.Meg persze kurva rosszak vagyunk.
több mint 6 éve
Mesterhármas 16 perc alatt. Ezt még Céronáldó és Messi is megirigyelné.
több mint 6 éve
Lollll, hazai pálya much?Most már elég lesz...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ball so hardBall too hard ez esetben.
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ball so hard
több mint 6 éve
Ezt jól látod, szerdán ritkán van foci.Na az se tegnap volt.Ez eddig meglepően sima. Mióta tud a Cincy prime time meccsen ilyen fényesen ragyogni?Pár éve a Manning-féle Broncos ellen már villogott egyszer
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Na az se tegnap volt.Ez eddig meglepően sima. Mióta tud a Cincy prime time meccsen ilyen fényesen ragyogni?Pár éve a Manning-féle Broncos ellen már villogott egyszer
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
pedig ENNYIT nem vehetett ki a Bills meccs. már most a seggükön veszik a levegőt 😮Mosley hiányzik onnan középről... akkor Mixon nem pattogna, és nem lehetne a PA fake-t eladni.
petey
Ez a drive necces, de az előző egy nagy Uzomah play volt.. az első meg a PI call-on ment el sajna.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Én szeretem a részeg focitákat amíg nem a Chargersben játszanak.Reméljük ő nem iszik a meccs előtt, max Gatoradet.Ez eddig meglepően sima. Mióta tud a Cincy prime time meccsen ilyen fényesen ragyogni?20 év késéssel
Pedig a Ravensben játszik egy Urban. 😊Őket mondjuk nem téveszteném össze egy NFL-csapattalOlyan fura ez a lila nadrág a Baltimore-nál, egy pillanatra azt hittem, hogy a Vikings játszikVagy az Újpest.
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ez eddig meglepően sima. Mióta tud a Cincy prime time meccsen ilyen fényesen ragyogni?Mióta ilyen szar D-vel megyünk ki a pályára,pedig ez ránk nem jellemző..Nyeljük a yardokat,mintha muszáj lenne.
Pedig a Ravensben játszik egy Urban. 😊Őket mondjuk nem téveszteném össze egy NFL-csapattalOlyan fura ez a lila nadrág a Baltimore-nál, egy pillanatra azt hittem, hogy a Vikings játszikVagy az Újpest.
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Reméljük ő nem iszik a meccs előtt, max Gatoradet.Ez eddig meglepően sima. Mióta tud a Cincy prime time meccsen ilyen fényesen ragyogni?20 év késéssel
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
pedig ENNYIT nem vehetett ki a Bills meccs. már most a seggükön veszik a levegőt 😮
több mint 6 éve
Ez eddig meglepően sima. Mióta tud a Cincy prime time meccsen ilyen fényesen ragyogni?20 év késéssel
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Ez eddig meglepően sima. Mióta tud a Cincy prime time meccsen ilyen fényesen ragyogni? Pedig a Ravensben játszik egy Urban. 😊Őket mondjuk nem téveszteném össze egy NFL-csapattalOlyan fura ez a lila nadrág a Baltimore-nál, egy pillanatra azt hittem, hogy a Vikings játszikVagy az Újpest.
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
Elmegyek inkább aludni lassan... nincs OL, penaltyk,mistacklehegyek... ez már ismerősebb.
több mint 6 éve
Lassan komoly zöld irigység ül ki a baltimoreiak arcára.Hányinger. Odaát minden, nálunk meg semmi..
iktriad
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk így,hogy Greent hárman nem tudják megfogni,nem biztos.Azt mondod ?hát Flacco-nak ez nem megy valahogy4. negyedre felébred és nyerünk, addig meg hozza a D.
petey
LeviPoki
Sixo
több mint 6 éve
Lassan komoly zöld irigység ül ki a baltimoreiak arcára.
több mint 6 éve
Azt mondod ?hát Flacco-nak ez nem megy valahogy4. negyedre felébred és nyerünk, addig meg hozza a D.
petey
LeviPoki