NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
1 hónapja
no
7 275
PQ jatek a 3 vagy 4 korbol
1 hónapja
no
7 275
A D nem rossz. amit irtam hogy a game on the line szituknal megegnek, es a nyomas nem er oda es a szarra fizetett secondary nem bir a jo passz O-el. Erobol nem fogunk odaerni. holding..stb mindenhol van.JH 10+ eve hulye hozza es semmi meglepo nem tortent.sztem a védelem nem rossz, hosszú meccsek óta a legjobb burrow és cinci ellen jól védekeztek. a vége nem adta ki, de volt ott ordas holding a drive elején, amit illett volna befújni, mert ha az nincs burrowt elkapjuk.
Viszont a kerdeseimre kapjuk a valaszokat. Passzituknal/game on the line szituknal egyenileg/hivasokig/ OL/nyomas/ kiemelkedo elkapok elleni jatek.
no
gedam
a masik oldalon sokkal nagyobb baj van es ez igaz lesz ha nyernenk 6 TD-vel.
1 hónapja
gedam
5 892
JH 10+ eve hulye hozza es semmi meglepo nem tortent.sztem a védelem nem rossz, hosszú meccsek óta a legjobb burrow és cinci ellen jól védekeztek. a vége nem adta ki, de volt ott ordas holding a drive elején, amit illett volna befújni, mert ha az nincs burrowt elkapjuk.
Viszont a kerdeseimre kapjuk a valaszokat. Passzituknal/game on the line szituknal egyenileg/hivasokig/ OL/nyomas/ kiemelkedo elkapok elleni jatek.
no
1 hónapja
Snagal
902
Régen a special team legalább gatyába volt razva de már ezt sem lehet felhozni mellette érvnek...Miért kértünk időt? Ez mi?az én megoldásom jó lett volna: kinevezni mekit hc-nek, jh-t meg vmi személyzeti főnök félének, mert a kapcsolatai sokat érnek, de tulképp jelenleg is és eddig is abból él(t). de soha nem volt jó főedző.
JH takarodj már
KeyG
gedam
Szerkesztette: Snagal
1 hónapja
KeyG
9 477
Meki nem csoda hogy az ország legtávolabbi pontjára lelépett tőleMiért kértünk időt? Ez mi?az én megoldásom jó lett volna: kinevezni mekit hc-nek, jh-t meg vmi személyzeti főnök félének, mert a kapcsolatai sokat érnek, de tulképp jelenleg is és eddig is abból él(t). de soha nem volt jó főedző.
JH takarodj már
KeyG
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
gedam
5 892
Miért kértünk időt? Ez mi?az én megoldásom jó lett volna: kinevezni mekit hc-nek, jh-t meg vmi személyzeti főnök félének, mert a kapcsolatai sokat érnek, de tulképp jelenleg is és eddig is abból él(t). de soha nem volt jó főedző.
JH takarodj már
KeyG
1 hónapja
no
7 275
JH 10+ eve hulye hozza es semmi meglepo nem tortent. Viszont a kerdeseimre kapjuk a valaszokat. Passzituknal/game on the line szituknal egyenileg/hivasokig/ OL/nyomas/ kiemelkedo elkapok elleni jatek.
1 hónapja
Kinéz már a Bengals W, megérdemelnék.
1 hónapja
KeyG
9 477
Lehet a piros zászló.mellett az idő kérèst is el kellene tőle venni...Azt csak HC kérhet, meg pályán játékosok except Chiefs
Benibácsi
1 hónapja
Kampman
28 290
hárbót mikor küldik el? kikéri az időt a cincinek. ez az ember teljes vakon.Kicsit tényleg furcsa volt
gedam
1 hónapja
Benibácsi
802
Lehet a piros zászló.mellett az idő kérèst is el kellene tőle venni...
1 hónapja
SirPub
1 459
Gyönyörű passz volt!A késői ütés meg nevetséges, nem volt az.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 hónapja
gedam
5 892
hárbót mikor küldik el? kikéri az időt a cincinek. ez az ember teljes vakon.
1 hónapja
KeyG
9 477
A kurva anyád JH mar tényleg, minden rohadt meccset elbassza valamivel az a demens barom
1 hónapja
Benibácsi
802
Miért kértünk időt? Ez mi?Nem.is értem .Azt hittem Cincy kèrt.idot
JH takarodj már
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 477
Miért kértünk időt? Ez mi? JH takarodj már
1 hónapja
KeyG
9 477
Erre nincs megfelelő szabály, ezt biztos meg fogják változtatni a holt idényben.Ezt azért írtam mert a Dallas ellen nekünk nem adtak meg egy safetyt mert Dak ez egyik falembernek passzolt az end zonebol. Nem jogosult elkapo repült a sárga de nem volt safetyt.deLehet vmelyik falembernek kellett volna passzolni akkor megússzuk a safetyt....Azt csak akkor lehet, ha elore bejelentik elkaponak, nem?
Benibácsi
Kájzerszóze
Kampman
Benibácsi
1 hónapja
Benibácsi
802
Ezt azért írtam mert a Dallas ellen nekünk nem adtak meg egy safetyt mert Dak ez egyik falembernek passzolt az end zonebol. Nem jogosult elkapo repült a sárga de nem volt safetyt.deLehet vmelyik falembernek kellett volna passzolni akkor megússzuk a safetyt....Azt csak akkor lehet, ha elore bejelentik elkaponak, nem?
Benibácsi
Kájzerszóze
Kampman
1 hónapja
Kampman
28 290
deLehet vmelyik falembernek kellett volna passzolni akkor megússzuk a safetyt....Azt csak akkor lehet, ha elore bejelentik elkaponak, nem?
Benibácsi
Kájzerszóze
1 hónapja
Lehet vmelyik falembernek kellett volna passzolni akkor megússzuk a safetyt....Azt csak akkor lehet, ha elore bejelentik elkaponak, nem?
Benibácsi
1 hónapja
Szipeter
1 649
Hát ez èrt volna egy sárgát🤬
1 hónapja
Benibácsi
802
Lehet vmelyik falembernek kellett volna passzolni akkor megússzuk a safetyt....