Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 9 éve
Jó egyformák a mezek...Bazzaniuramisten, még jó, hogy Johnny játszik, őt mondjuk nehéz enne összetéveszteni még sisakban is Daltonnal... Hoyernél már nagyobb bajban lennék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
balzak0908
40
Jó estét mindenkinek. Go Browns!
több mint 9 éve
Lanning a punter rúgta a kickoffot 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Rosszkor vagytok rossz helyen.Látom itt velünk ma nem nagyon szimpatizáltok 😀 de nem baj már megszoktam 😊horvath.sebi@gmail.comhajrá Barnák mindhalálig!!baggioItt vagyok én is! Barnáááááááááááááááááááák!Bazzani
Meg én amúgy is inkább a gyengébbek felé hajlok.
több mint 9 éve
Látom itt velünk ma nem nagyon szimpatizáltok 😀 de nem baj már megszoktam 😊hajrá Barnák mindhalálig!!baggioItt vagyok én is! Barnáááááááááááááááááááák!Bazzani
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
ironikus megjegyzés volt :pPlayers to watch: The Hobbitde.Joey Tribbiani
Marvin nem midgetnek nevezte Johnny-t?baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Players to watch: The Hobbitde.
Marvin nem midgetnek nevezte Johnny-t?baggio
több mint 9 éve
Players to watch: The HobbitMarvin nem midgetnek nevezte Johnny-t?
---
több mint 9 éve
Életem első Browns meccse lesz, amit végignézek, hajrá Johnnyfiú!
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Írhatnám én is....
több mint 9 éve
Ugyanolyan szerencsétlen franchise mint a miénk.A mai nap ezek szerint a barna oroszlánoké 😊 Go Johnny!anarfahajrá Barnák mindhalálig!!baggioItt vagyok én is! Barnáááááááááááááááááááák!Bazzani
több mint 9 éve
www.ustvnow.com/FOX
---
több mint 9 éve
anarfa
477
A mai nap ezek szerint a barna oroszlánoké 😊 Go Johnny!hajrá Barnák mindhalálig!!baggioItt vagyok én is! Barnáááááááááááááááááááák!Bazzani
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Tízig én is felugrok a bandwagonra. 😊
több mint 9 éve
Viszont nem kevesen! 😊
több mint 9 éve
hajrá Barnák mindhalálig!!baggioItt vagyok én is! Barnáááááááááááááááááááák!
több mint 9 éve
Divatdrukker!hajrá Barnák mindhalálig!!baggioTe eddig nem viking voltál?ZoliZoltán
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Linket plíííz
több mint 9 éve
hajrá Barnák mindhalálig!!
---
több mint 9 éve
lehet ma csak olvasni kéne, lesz elég megmondóember a topikban ._. inaktív hírek:
Browns ILB Karlos Dansby (knee) is inactive for Week 15 against the Bengals.
Dansby was listed as questionable. He remains week to week. Also inactive for the Browns are CB K'Waun Williams, FS Tashaun Gipson, RB Glenn Winston, CB Robert Nelson, OT Vinston Painter and TE Gary Barnidge.
Végig Haden lesz AJ-n, nickelben Skrine fogja a slot receivert, Gilbert lesz a szélen.
Bengals:
Jermaine Gresham (toe) is inactive for Week 15 against the Browns.
Kevin Brock will start in his place, and is obviously not a fantasy option. Also inactive for the Bengals are QB A.J. McCarron, WR Dane Sanzenbacher, CB Terence Newman, OT Tanner Hawkinson, WR James Wright and DE Margus Hunt.
Go Browns, Go JF !