Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 9 éve
Gyenge játék az első meccsen.Ami egyébként soha sem fordult elő más irányítóval.Bazzanikétszer annyi futott yard, mint passzolt? nem hiszem!baggio
több mint 9 éve
JustoVillar
625
Bizonytalanság, kétségbeesetten eldobott labdák, nagyon nem szép amit látunk tőle...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 9 éve
egybk. ezekből fog tanulni Johnny, én nem vártam 400 yardot (persze ezt sem 😕 ). Teddy és társai hogy kezdték a szezont ? 22 éves, van még ideje.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Legalább egy tucat világmegváltóval előfordult. Nyilván lesz értékelhető megmozdulása ezen a meccsen, 5 év múlva senki nem fog rá emlékezni.4 passzolt, 8 futott yard.Ami egyébként soha sem fordult elő más irányítóval.Bazzani
tegyétek
el
valami
humorosbaZolee23
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ami egyébként soha sem fordult elő más irányítóval.Bazzanikétszer annyi futott yard, mint passzolt? nem hiszem!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nhm
1 252
4 passzolt, 8 futott yard.
tegyétek
el
valami
humorosbaZolee23
lehet nem most, a Bengals ellen kellett volna kezdenie... de nem tudom egyébként..4 passzolt, 8 futott yard.Ami egyébként soha sem fordult elő más irányítóval.Bazzani
tegyétek
el
valami
humorosbaZolee23
több mint 9 éve
4 passzolt, 8 futott yard.Ami egyébként soha sem fordult elő más irányítóval.
tegyétek
el
valami
humorosbaZolee23
több mint 9 éve
Hendrix
1 551
4 passzolt, 8 futott yard.tegyétek
el
valami
humorosba
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
aluldobta na, azért nem kell túlreagálnide hogy nincs olyan ágyú a kezében, ami ide illene, az elég nyilvánvaló
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nhm
1 252
jja hogy nekem! 😊Nem is Neked válaszoltam elsőre.BazzaniNem mondtam ilyet. Kifejezetten szeretem a csávót.nasheemDe Manziel az ez 9 play alatt kiderült.Miért? Andy pont nem hisztis, de mind1nasheemhisztizni is tud MAnci!nhmLehet, hogy elleste Daltontól.Bazzani
Köszi.Bazzani
bocs én nem azt modtam, hogy hisztis, nem kategorizáltam, ha erre gondolsz... 😊 peace
több mint 9 éve
Nekem csak megköszönted, de hagyjukNem is Neked válaszoltam elsőre.BazzaniNem mondtam ilyet. Kifejezetten szeretem a csávót.nasheemDe Manziel az ez 9 play alatt kiderült.Miért? Andy pont nem hisztis, de mind1nasheemhisztizni is tud MAnci!nhmLehet, hogy elleste Daltontól.Bazzani
Köszi.Bazzani
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Eddig nagy NULLANoproblem, mindenkit érdekel, hogy mit művel Mr Football.MazzuJohny Time 😀Mazzuköszönjük, h. hozzászóltál.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
Noproblem, mindenkit érdekel, hogy mit művel Mr Football.Johny Time 😀Mazzuköszönjük, h. hozzászóltál.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Nasheem: csak annyit kérdeznék, emlékszel az első CLE meccsre? 😊nhmVolt olyan? 😀
több mint 9 éve
megoldja a WR 😀 irónikus megjegyzés volt.hát igen, ez collegeben TD, itt INT.Joey Tribbianiez a play hogyan lett volna TD?baggio
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Oké, kétszer pontatlan, egy dolog, de ez nem NFL szintű kar.füligjimmyHátsó lábról dobta el, de egyébként +1. Én is emiatt veszekedtem jó pár emberrel itt fórumon 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Nem is Neked válaszoltam elsőre.Nem mondtam ilyet. Kifejezetten szeretem a csávót.nasheemDe Manziel az ez 9 play alatt kiderült.Miért? Andy pont nem hisztis, de mind1nasheemhisztizni is tud MAnci!nhmLehet, hogy elleste Daltontól.Bazzani
Köszi.Bazzani
több mint 9 éve
Eddig eléggé hasonlít a meccs arra amit mi éltünk át hazai pályán ellenük !
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Hendrix
1 551
az lenne a legtisztább, ha a második félidőre ki se állnának.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
nhm
1 252
Nasheem: csak annyit kérdeznék, emlékszel az első CLE meccsre? 😊
több mint 9 éve
hát igen, ez collegeben TD, itt INT.Joey Tribbianiez a play hogyan lett volna TD?
---
több mint 9 éve
Nem mondtam ilyet. Kifejezetten szeretem a csávót.De Manziel az ez 9 play alatt kiderült.Miért? Andy pont nem hisztis, de mind1nasheemhisztizni is tud MAnci!nhmLehet, hogy elleste Daltontól.Bazzani
Köszi.Bazzani
több mint 9 éve
JustoVillar
625
Szegény Johnny nagyon rossz, bár a társai sem segítenek neki...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats