NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
79
13
2:15, Arena4
Cleveland Browns - New York Giants
2 hónapja
ozibozi
17 132
mondjuk az is segít hogy nem futnak vlmiért
2 hónapja
Zet
1 548
annyira szürreális ami történik, hogy még örülni se merek nehogy ...Ugyanezt érzem 😃
ozibozi
2 hónapja
ozibozi
17 132
annyira szürreális ami történik, hogy még örülni se merek nehogy ...
2 hónapja
wrexham
200
Repül mindenki év végén? HC? GM?Nem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchisetLogikus volt megpróbálni. Arra tényleg senki nem számított, hogy ENNYIRE szar lesz Watson. ha nem tolja túl a tulaj, akkor most nem ülne egy ótvar szar ronggyá fizetett QB szerződésén a csapat. Most jön újabb sok év szopás. Hacsak le nem ültetik végre Watson-t.
wrexham
ktms
2 hónapja
wrexham
200
Egy top Watsonnak ennyi az ára, ha egy Wilsonert megnézed mit adott a Broncos. A pénz az sok, de ha hozná amit tudott senki nem foglalkozna vele, talán akkor se ha hozna csak egy Dalton szintet a régi Dalton skáláról, így viszont kész katasztrófaNem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchisetTudom h a tulaj is okézta a max garis szerződését, de azt a GM-et, aki asszem 3 évnyi 1. kört adott érte... nem látom hogyan nem lesz kibaszva szezon végén...
wrexham
Beki
2 hónapja
ktms
617
Nem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchisetLogikus volt megpróbálni. Arra tényleg senki nem számított, hogy ENNYIRE szar lesz Watson. ha nem tolja túl a tulaj, akkor most nem ülne egy ótvar szar ronggyá fizetett QB szerződésén a csapat. Most jön újabb sok év szopás. Hacsak le nem ültetik végre Watson-t.
wrexham
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
2 hónapja
Beki
806
Nem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchisetTudom h a tulaj is okézta a max garis szerződését, de azt a GM-et, aki asszem 3 évnyi 1. kört adott érte... nem látom hogyan nem lesz kibaszva szezon végén...
wrexham
2 hónapja
Fumble recovery az első kickoffból, majd TD az első passzból, a stadion felrobban, a játékosok maxon pörögnek. Ezt sikerült félidőre boooo-kra és teljes káoszra váltani.
2 hónapja
wrexham
200
Nem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchiset
2 hónapja
DJ 17/19 178yard, 2 TD, 2 futott 1st downbocsánat, hogy megemlítem.. de tudjátok én már csak ilyen elfogult vagyok, ellentétben a sok reális szakértővel
Szesze
2 hónapja
vanek úr
1 890
Na ez lézer passz volt, persze kell aki el is tudja kapni!Meg aki eltud szakadni, tud útvonalat futni, stb...
nagir
2 hónapja
Haba
640
Bár valójában azzal együtt is 😀
2 hónapja
DJ 17/19 178yard, 2 TD, 2 futott 1st downKèt első körèrt ès Hurtsèrt visszük 😊
Szesze
2 hónapja
Haba
640
Ha az első fumblit nem veszem figyelembe, az elmúlt évek magasan legjobb első félideje!
2 hónapja
ozibozi
17 132
csak a szünetben nehogy kitalálják hogy változtatni kell valamiben😊
2 hónapja
Vobox
635
Valaki dob egy stream-et?
2 hónapja
ktms
617
Minden szar, ne szépítsük.Szar az O line, szar a QB, mostmár szar a D-is.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
2 hónapja
DJ 17/19 178yard, 2 TD, 2 futott 1st down
2 hónapja
ha nem TD-vel kezdjük a második félidőt, akkor el lehet engedni a meccset,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Na ez lézer passz volt, persze kell aki el is tudja kapni!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!