NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Cleveland Browns - New York Giants
több mint 1 éve
mondjuk az is segít hogy nem futnak vlmiért
több mint 1 éve
annyira szürreális ami történik, hogy még örülni se merek nehogy ...Ugyanezt érzem 😃
ozibozi
több mint 1 éve
annyira szürreális ami történik, hogy még örülni se merek nehogy ...
több mint 1 éve
wrexham
200
Repül mindenki év végén? HC? GM?Nem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchisetLogikus volt megpróbálni. Arra tényleg senki nem számított, hogy ENNYIRE szar lesz Watson. ha nem tolja túl a tulaj, akkor most nem ülne egy ótvar szar ronggyá fizetett QB szerződésén a csapat. Most jön újabb sok év szopás. Hacsak le nem ültetik végre Watson-t.
wrexham
ktms
több mint 1 éve
wrexham
200
Egy top Watsonnak ennyi az ára, ha egy Wilsonert megnézed mit adott a Broncos. A pénz az sok, de ha hozná amit tudott senki nem foglalkozna vele, talán akkor se ha hozna csak egy Dalton szintet a régi Dalton skáláról, így viszont kész katasztrófaNem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchisetTudom h a tulaj is okézta a max garis szerződését, de azt a GM-et, aki asszem 3 évnyi 1. kört adott érte... nem látom hogyan nem lesz kibaszva szezon végén...
wrexham
Beki
több mint 1 éve
Nem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchisetLogikus volt megpróbálni. Arra tényleg senki nem számított, hogy ENNYIRE szar lesz Watson. ha nem tolja túl a tulaj, akkor most nem ülne egy ótvar szar ronggyá fizetett QB szerződésén a csapat. Most jön újabb sok év szopás. Hacsak le nem ültetik végre Watson-t.
wrexham
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 1 éve
Nem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchisetTudom h a tulaj is okézta a max garis szerződését, de azt a GM-et, aki asszem 3 évnyi 1. kört adott érte... nem látom hogyan nem lesz kibaszva szezon végén...
wrexham
több mint 1 éve
Fumble recovery az első kickoffból, majd TD az első passzból, a stadion felrobban, a játékosok maxon pörögnek. Ezt sikerült félidőre boooo-kra és teljes káoszra váltani.
több mint 1 éve
wrexham
200
Nem tudom felfogni egy top 5 irányítóból hogy lehet HFL szintű irányító.. nyilván rizikós volt a csere érte, de max arra gondoltunk hogy megsérül mi lesz a sok pénzzel amit kap vagy vissza esik top15-20 szintre és mennyit keres cserébe.. viszont arra kigondolt hogy azért lesz a trade óriási ráb*szás mert Bencsics Márk szintü qb lesz hirtelen Watsonból.. ág is húzza ezt a franchiset
több mint 1 éve
DJ 17/19 178yard, 2 TD, 2 futott 1st downbocsánat, hogy megemlítem.. de tudjátok én már csak ilyen elfogult vagyok, ellentétben a sok reális szakértővel
Szesze
több mint 1 éve
Na ez lézer passz volt, persze kell aki el is tudja kapni!Meg aki eltud szakadni, tud útvonalat futni, stb...
nagir
több mint 1 éve
Bár valójában azzal együtt is 😀
több mint 1 éve
DJ 17/19 178yard, 2 TD, 2 futott 1st downKèt első körèrt ès Hurtsèrt visszük 😊
Szesze
több mint 1 éve
Ha az első fumblit nem veszem figyelembe, az elmúlt évek magasan legjobb első félideje!
több mint 1 éve
csak a szünetben nehogy kitalálják hogy változtatni kell valamiben😊
több mint 1 éve
Valaki dob egy stream-et?
több mint 1 éve
Minden szar, ne szépítsük.Szar az O line, szar a QB, mostmár szar a D-is.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 1 éve
DJ 17/19 178yard, 2 TD, 2 futott 1st down
több mint 1 éve
ha nem TD-vel kezdjük a második félidőt, akkor el lehet engedni a meccset,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na ez lézer passz volt, persze kell aki el is tudja kapni!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!