NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Nabazz... Postás Pat!
több mint 3 éve
A Browns miért ennyire gyenge?kókler DC + sérülések?
Szokol
több mint 3 éve
gabor25
5 144
oscar jar erte. annyira jol eloadta h 300 font csak ugy osszeesik. 😋mekkora szineszkedeses eses volt.néztem én is egyet, hogy mi történt 😀
gabor25
Drip
több mint 3 éve
A Browns miért ennyire gyenge?
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
és kapott rá egy holdingot a védő😊mekkora szineszkedeses eses volt.néztem én is egyet, hogy mi történt 😀
gabor25
Drip
Steelers fan
több mint 3 éve
azt a kurva mekkora lyuk ...Woods védelme elfogyott már megint
több mint 3 éve
mekkora szineszkedeses eses volt.néztem én is egyet, hogy mi történt 😀
gabor25
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
honnan szedik a bírók ezeket a védő falra dobott holdingokat?
Steelers fan
több mint 3 éve
Az OL-ünk úgy tud elfogadható teljesítményt nyújtani a szezonban, hogy meccsenként van 4-5 befújt holdingjuk.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
mekkora szineszkedeses eses volt.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Amúgy a csodakickert mér töreted össze ilyen szituban?a trukkos jatek azert trukkos mert nem szamitanal ra. de ehelyett egy kozel late hit el es megfejeleses picit helmet to helmet el kidolt Boswell. visszanyalt a fagyi.
Willie Parker
több mint 3 éve
adam77
635
azért ilyen fizikumú puntert is ritkán látni
több mint 3 éve
Magából a puntból több esélyünk volt pontokat szerezni, mint rugó nélkül vezetni a saját tízesünkről egy pontszerző drive-ot vezetni.
több mint 3 éve
hozzáért vagy sem?
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Még a Texans egyik preseason meccsén volt egy safety, aki majdnem az end zone-ig elrúgta a kickoffot. Kizárt, hogy nincs a Steelersnek valaki (WR vagy secondary ember), aki legalább egy 25-30 yardos FG-t meg egy normális kickoffot el tud végezni.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
majdnem. inkabb punter. 😋Ki ez a nagydarab néger rúgó? 😀 Vagy ő alapból más pozícióban játszana?backup qb
kapitnono
Löfli
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Amúgy a csodakickert mér töreted össze ilyen szituban?
több mint 3 éve
Ki ez a nagydarab néger rúgó? 😀 Vagy ő alapból más pozícióban játszana?Ő a punterünk.
kapitnono
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ki ez a nagydarab néger rúgó? 😀 Vagy ő alapból más pozícióban játszana?Punter, csak Boswell-t összetörettük egy trick playben
kapitnono
több mint 3 éve
Ki ez a nagydarab néger rúgó? 😀 Vagy ő alapból más pozícióban játszana?JaMarcus Russell
kapitnono
több mint 3 éve
Ki ez a nagydarab néger rúgó? 😀 Vagy ő alapból más pozícióban játszana?backup qb
kapitnono
több mint 3 éve
gabor25
5 144
ezert nem rugtunk fg t. kb.nem merünk rúgatni cserével?Kickoffot nem tud pályára rúgni
bcsarli
Willie Parker
több mint 3 éve
Hat ez szar volt