NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Cleveland Browns - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Vagy a passz rossz vagy az elkapó nem ér oda kontakt után... így a passzjáték almás, pedig ez az egyetlen megoldás a jelenlegi felállásban....
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Nagyon kemény a Browns DEF.Ezt a 49ers OFF-t így lelassítani, megállítani komoly fegyvertény!
Folyamatos nyomás van Purdyn, aki miatt ma pontatlan
több mint 1 éve
Nem is gondoltam hogy sérülés, mert azt a fantasy írni szokta, két negyed alatt nem történt semmi vele..a sérülésre tényleg menő egy 😛-t rakniMegértem a helyzeted, vesztésre álltok, ez most valami új és nehéz érzés lehet.McCaffrey-vel mi van? Megsérült? Az első negyed óta nem hozza a pontokat 😛igen
Nomac
tényleg vicces
petey
Nomac
petey
több mint 1 éve
ááá ne már ennek neki kellett volna menni
több mint 1 éve
Pont a finom gúny volt benne, mert most mi vagyunk a f.. rossz oldalán, ilyen ez a popszakma 😉Mondja egy Patriots fan..... remélem érzed a finom gúnyt. Én már akkor 9.-ers fan voltam amikor még kurvára nem ment a csapatnak és az összes divatszurkoló Patriots fan volt! Nyugi megbirkózunk vele.Megértem a helyzeted, vesztésre álltok, ez most valami új és nehéz érzés lehet.McCaffrey-vel mi van? Megsérült? Az első negyed óta nem hozza a pontokat 😛igen
Nomac
tényleg vicces
petey
Nomac
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Na jó, én elengedtem, sajnos meg lesz az első vereségünk. Semmi baj van ilyen... Ugyse lett lehet lehozni vereség nèlkűl egy stezont. Ennyi....Legfeljebb tanulunk belőle, bár 13.30.- nál -3.- nál még ne!
Steve Ribbed
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Nekem egyáltalán nem új, a Tomsula és Kelly korszakban hozzá edződtem a vereségekhez.Megértem a helyzeted, vesztésre álltok, ez most valami új és nehéz érzés lehet.McCaffrey-vel mi van? Megsérült? Az első negyed óta nem hozza a pontokat 😛igen
Nomac
tényleg vicces
petey
Nomac
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
a sérülésre tényleg menő egy 😛-t rakniMegértem a helyzeted, vesztésre álltok, ez most valami új és nehéz érzés lehet.McCaffrey-vel mi van? Megsérült? Az első negyed óta nem hozza a pontokat 😛igen
Nomac
tényleg vicces
petey
Nomac
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Na jó, én elengedtem, sajnos meg lesz az első vereségünk. Semmi baj van ilyen... Ugyse lett lehet lehozni vereség nèlkűl egy stezont. Ennyi....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Mondja egy Patriots fan..... remélem érzed a finom gúnyt. Én már akkor 9.-ers fan voltam amikor még kurvára nem ment a csapatnak és az összes divatszurkoló Patriots fan volt! Nyugi megbirkózunk vele.Megértem a helyzeted, vesztésre álltok, ez most valami új és nehéz érzés lehet.McCaffrey-vel mi van? Megsérült? Az első negyed óta nem hozza a pontokat 😛igen
Nomac
tényleg vicces
petey
Nomac
több mint 1 éve
Megértem a helyzeted, vesztésre álltok, ez most valami új és nehéz érzés lehet.McCaffrey-vel mi van? Megsérült? Az első negyed óta nem hozza a pontokat 😛igen
Nomac
tényleg vicces
petey
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Kittle csak blokkol, különben még eddig sem tartana a támadófal.... futás az most kevés, Deebo kellene elkapás+futás vagy Kittle kell, hogy feljebb lépjen, ez így egysíkú, kiszámítható.....
több mint 1 éve
Bahh, most mondták redzoneba hogy megy az öltözőbe.. mi történt? 😕oblique elvileg.
Nomac
több mint 1 éve
McCaffrey-vel mi van? Megsérült? Az első negyed óta nem hozza a pontokat 😛igen
Nomac
tényleg vicces
több mint 1 éve
Bahh, most mondták redzoneba hogy megy az öltözőbe.. mi történt? 😕
több mint 1 éve
McCaffrey-vel mi van? Megsérült? Az első negyed óta nem hozza a pontokat 😛
több mint 1 éve
Menj vissza szarni, hátha jön a TD is. Ja várj, az Lölfi signiture moveja. 😀Most írsz, amikor már visszajöttem a wc.-ről! 😀Nem kell beszarni vicceltem.Ébredj fel..... lásd Green Bay! Mert a hó meg egyebek.... A 4/5 nem California srác! 😀Latod, a jo idoben konnyu arcoskodni meg jol jatszani Kaliforniaban. Jon az eso, nem is megy.Még az időjárás...En ertheto okokbol nem ezt a meccset nezem, de erdekel a velemenyetekA Browns defense megsemmisito.
Ilyen jo a Browns D itt is, vagy most a 9ers luzerkedik?
Miknar
Hendrix
Tapsi Hapsi
Hendrix
Tapsi Hapsi
Hendrix
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Most írsz, amikor már visszajöttem a wc.-ről! 😀Nem kell beszarni vicceltem.Ébredj fel..... lásd Green Bay! Mert a hó meg egyebek.... A 4/5 nem California srác! 😀Latod, a jo idoben konnyu arcoskodni meg jol jatszani Kaliforniaban. Jon az eso, nem is megy.Még az időjárás...En ertheto okokbol nem ezt a meccset nezem, de erdekel a velemenyetekA Browns defense megsemmisito.
Ilyen jo a Browns D itt is, vagy most a 9ers luzerkedik?
Miknar
Hendrix
Tapsi Hapsi
Hendrix
Tapsi Hapsi
Hendrix
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Szerintem maradjon fent a két D és játszák le egymással, semmi szükség a két töketlen O-ra ezen a meccsen.