Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Attakujva
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Ez nem lesz meg.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Erre most Garrett is be fog dobni egyet
több mint 7 éve
na most OKOSAN
több mint 7 éve
Nem hiszem el
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Visszahúzta first downról.
több mint 7 éve
pecsi92
505
Nincs meg szerintem, de 4.re úgyis áthozzák.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
McChallenge!!!
több mint 7 éve
Hol a zászló na azértAztán lehet hogy megvolt?
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Neki kell menni.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Az field goal volt, amivel döntetlen lett.Mint tavaly a PO-ban? :/Nem értem miért pörgetjük halálra az órát. Túl sok ideje lesz a Packers-nek nekünk meg utána már semmi....Hát pont ez az, hogy ezzel a tempóval kb 30 másodperccel a vége előtt fogtok TD-t szerezni, ami tökéletes lesz nektek.
Jughead
Kampman
Blevi
több mint 7 éve
Jughead
5 194
2 percnél lejjebb nem nagyon fog menni az óra szerintem (de ha igen akkor egy szavam se lesz). Az meg Rodgersnek épp elég a miénknél jobb védelem ellen is.Nem értem miért pörgetjük halálra az órát. Túl sok ideje lesz a Packers-nek nekünk meg utána már semmi....Hát pont ez az, hogy ezzel a tempóval kb 30 másodperccel a vége előtt fogtok TD-t szerezni, ami tökéletes lesz nektek.
Jughead
Kampman
több mint 7 éve
Mint tavaly a PO-ban? :/Nem értem miért pörgetjük halálra az órát. Túl sok ideje lesz a Packers-nek nekünk meg utána már semmi....Hát pont ez az, hogy ezzel a tempóval kb 30 másodperccel a vége előtt fogtok TD-t szerezni, ami tökéletes lesz nektek.
Jughead
Kampman
több mint 7 éve
ÓÓÓ lesérül az MVPSzerintem csak taktikai sérülés, ő nem sérülhet le!
Tactful Cactus
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Nem értem miért pörgetjük halálra az órát. Túl sok ideje lesz a Packers-nek nekünk meg utána már semmi....Hát pont ez az, hogy ezzel a tempóval kb 30 másodperccel a vége előtt fogtok TD-t szerezni, ami tökéletes lesz nektek.
Jughead
több mint 7 éve
Breki
278
Pisa ember ott integet Zekének a pálya szélén szerintem. 😀
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Nem értem miért pörgetjük halálra az órát. Túl sok ideje lesz a Packers-nek nekünk meg utána már semmi....
több mint 7 éve
Most már kell az a turnover.
több mint 7 éve
Egy félidő egy kivédekezés.Van egy olyan érzésem higy magunk elől égetjük az időt.végülis az előbb kivédekeztük Áront
Blevi
slowmotion
több mint 7 éve
Nincs jó előérzetem...
több mint 7 éve
Van egy olyan érzésem higy magunk elől égetjük az időt.végülis az előbb kivédekeztük Áront
Blevi
több mint 7 éve
Van egy olyan érzésem higy magunk elől égetjük az időt.