Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Nagyon sima eddig ez a drive sajnos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Breki
278
Sanyi ne ásíts! Nem Bears meccs de akkor is 😀
több mint 7 éve
Jughead
5 208
Az megvan, hogy az eddig szerzett 115 pontból 7-et sikerült összehozni a 3. negyedben? 😀 Komoly félidei munka folyhat az öltözőben...
több mint 7 éve
Breki
278
szétesünkCsütörtöki sérülés hullám után már ennél rosszabb nem lehet :/
gamerkr
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 878
szétesünkremélem csak az eredménykövetőre gondolsz
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Szerintem idén bottom 10. 😀Marinelli nem tud egy kurva védelmet összerakni mióta itt van. Tavaly az offense hozta a TOP-t. De ez amit idén a védelem mwgint leművel az valami borzasztó.Fura én mindig úgy tekintettem eddig a Boys védelemre, hogy csak azért nem bottom10, mert Marinelli irányítja őket.
Blevi
balintbaba
több mint 7 éve
Ajjaj ezt gyorsan esszük, mint Zeke
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Marinelli nem tud egy kurva védelmet összerakni mióta itt van. Tavaly az offense hozta a TOP-t. De ez amit idén a védelem mwgint leművel az valami borzasztó.Fura én mindig úgy tekintettem eddig a Boys védelemre, hogy csak azért nem bottom10, mert Marinelli irányítja őket.
Blevi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Capers unja a meccset. lehet, hogy ő már tudja a végeredményt?Ennyire rendben van a védelmünk, nem kell izgulnia.
slowmotion
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 878
Capers unja a meccset. lehet, hogy ő már tudja a végeredményt?ebay-en keres szőke parókát
slowmotion
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Breki
278
6 év alatt nem igazán sikerült meglepnie.legalább a következő negyedben mi játszunk majd a napnak háttalAddigra viszont pont lemegy a nap. Az a baj, hogy ti nem McCarthy fejével gondolkoztok, pedig nem akármilyen fondorlatokra képes.
slowmotion
Kampman
több mint 7 éve
Marinelli nem tud egy kurva védelmet összerakni mióta itt van. Tavaly az offense hozta a TOP-t. De ez amit idén a védelem mwgint leművel az valami borzasztó.
több mint 7 éve
Capers unja a meccset. lehet, hogy ő már tudja a végeredményt?
több mint 7 éve
annyira paráznak a linebackerek a futástól, hogy még akkor is megeszik a play fake-et, ha a futó és Rodgers véletlenül ellenkező oldalra indulna
több mint 7 éve
Annyira sima volt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Kampman
28 323
legalább a következő negyedben mi játszunk majd a napnak háttalAddigra viszont pont lemegy a nap. Az a baj, hogy ti nem McCarthy fejével gondolkoztok, pedig nem akármilyen fondorlatokra képes.
slowmotion
több mint 7 éve
Amilyen puhapöcsű balfasz gárda az idei védelem, tuti megint beíratnak Rodgers HoF rezüméjébe még egy comebacket. Megyek is egy cigire aztán lefekszem. Szarok a focira.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Zeke says nolegalább a következő negyedben mi játszunk majd a napnak háttalAz nem pont szívás az elkapóknak?
slowmotion
Jughead
csak nem kéne még mindig a ZBS-szel bénázni
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 878
Reluxa kéne ideszerintem inkább INT, de hát ízlések és pofonok...Végre értelmes hívások.ebből TD kell
Breki
gamerkr
slowmotion
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
szerintem inkább INT, de hát ízlések és pofonok...Végre értelmes hívások.ebből TD kell
Breki
gamerkr
több mint 7 éve
Jughead
5 208
legalább a következő negyedben mi játszunk majd a napnak háttalAz nem pont szívás az elkapóknak?
slowmotion
több mint 7 éve
Eddig idén 5 meccsből egyedül a Beckham nélküli 0-5ös Giants ellen volt vállalható a védelem így nem lesz PO :/.3&10et fogjuk mar meg...ne viccelj már, Nelson 8 yardos teret kapott maga előtt
Blevi
slowmotion
több mint 7 éve
Végre értelmes hívások.ebből TD kell
Breki