Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 7 éve
nando89
3 894
van futónk.. !!!
több mint 7 éve
Bennett lefutott egy védőt. Valami megmozdult.
több mint 7 éve
meglesz itt a hét pontos swing is mindjárt a mienk meg négypontos voltna, ajándék visszaadvaJogos , csak az az End Zoneban volt , de egyezzünk ki egy xben na 😀
ráadásul ez nem is PF volt, hanem grounding
slowmotion
nando89
több mint 7 éve
sporik lelkiismerete...?Szerintem ezek szimplán idióták...
gamerkr
több mint 7 éve
Jughead
5 194
De legalább előtte Lawrence fejének letépése szabályos volt. 😀
több mint 7 éve
nando89
3 894
na, ajándék visszaadvaJogos , csak az az End Zoneban volt , de egyezzünk ki egy xben na 😀
ráadásul ez nem is PF volt, hanem grounding
slowmotion
több mint 7 éve
Lol...
több mint 7 éve
nando89
3 894
Végre kaptunk egy kérdéses zaszlót 😀
több mint 7 éve
sporik lelkiismerete...?
több mint 7 éve
na, ajándék visszaadvaráadásul ez nem is PF volt, hanem grounding
több mint 7 éve
Ezt sem értem, még dobott
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Végre beért az átutalás Green Bayből
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
nando89
3 894
Kingben továbbra is érzem h ő jo lehet , monjuk nincs magasan a mérce de akkor is ő bíztató ahogy Hawkins is.Szülje az alkalom a labdatolvajtEz a Hawkins hosszú távon jó lehetKing agyrázkódás, szóval sokat lehet fenn
Gergőbácsi
gamerkr
Kingnek meg adamsi gyógyulást!
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Pep71
2 591
D# Top 5 😀 😀 😀 azt hittem jövő szeptemberig kell várni a &outra..
több mint 7 éve
Szülje az alkalom a labdatolvajtEz a Hawkins hosszú távon jó lehetKing agyrázkódás, szóval sokat lehet fenn
Gergőbácsi
gamerkr
Kingnek meg adamsi gyógyulást!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
miért kellett volna? Ti még nyerhettek, D-backs nem játszik maÉn nem, pedig kellett volna!!Látom a lelki szemeim előtt a 3&aut-ot , ugye ti is ?😀
nando89
Ma mindenki ivott??? 😀
twitch(4thline)
Kampman
több mint 7 éve
Ez a Hawkins hosszú távon jó lehetKing agyrázkódás, szóval sokat lehet fenn
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Innen szopunk.
több mint 7 éve
nando89
3 894
Jézus ez ért ? le lehet ütni a labdát ..
több mint 7 éve
Breki
278
Igen már 3. sörömnél vagyok. Asszony már lassan kihúzza a gépet ,mert ordítok. Ő meg reggel 5 re megy dolgozni és nem tud aludni. 😀Látom a lelki szemeim előtt a 3&aut-ot , ugye ti is ?😀
nando89
Ma mindenki ivott??? 😀
twitch(4thline)
több mint 7 éve
Látom a lelki szemeim előtt a 3&aut-ot , ugye ti is ?😀Az biztos, hogy több esély van rá mint egy legalább 5 meccses Browns winstreakre.
nando89
Szerkesztette: KoporShow
több mint 7 éve
Ez a Hawkins hosszú távon jó lehet
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Én nem, pedig kellett volna!!Látom a lelki szemeim előtt a 3&aut-ot , ugye ti is ?😀
nando89
Ma mindenki ivott??? 😀
twitch(4thline)
több mint 7 éve
baszki, ezek a nem-beleállós passzok, ezzel annak idején Romo is szívott egyet
több mint 7 éve
Látom a lelki szemeim előtt a 3&aut-ot , ugye ti is ?😀
nando89
Ma mindenki ivott??? 😀