Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Lejárt volna a playclock Ricsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
nem tudom, kinek volt jobb a tök felesleges review
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Most kell a TD.....NAGYON!
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Nem mennek a futások.. szinte egyik sem a Jones nak megy.. Miért erőltetjük ?elég jó futónak tűnik, csak a fal egy trágya..
Breki
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem mennek a futások.. szinte egyik sem a Jones nak megy.. Miért erőltetjük ?Amikor így kap el
Breki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Breki
278
Nem mennek a futások.. szinte egyik sem a Jones nak megy.. Miért erőltetjük ?
több mint 7 éve
Cypress
3 228
"több kiló arany" erre kapcsolódok be a közvetítésbe 😊 😊A rendkívül értelmes tekintetet kihagytad...
gamerkr
több mint 7 éve
Pep71
2 591
csak idő ne maradjon visszatámadni, mert akkor semmit nem ér a TD..
több mint 7 éve
"több kiló arany" erre kapcsolódok be a közvetítésbe 😊 😊
több mint 7 éve
Csita
339
Na akkor tv nézés a továbbiakban! A RedZone marad a gépen! 😀
több mint 7 éve
Az egy rakat szar sör.Lassan neki látok én is , ez pia nélkül nehéz 😀Soproni IPA-t tudom ajánlani... kellemesen keserű,mint eddig ez a meccs
nando89
Breki
off
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
na akkor lényegében meg is lesz az utolérés a 2min túlsó végénBeszéljünk akkor a hmmm..
végre lehet dolgozni rendesen 😊
slowmotion
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
nando89
3 894
Ha sokat kell még néznem a Randall_Rollins duót...a sósavra is rámegyek 😀Lassan neki látok én is , ez pia nélkül nehéz 😀Soproni IPA-t tudom ajánlani... kellemesen keserű,mint eddig ez a meccs
nando89
Breki
több mint 7 éve
Tudjátok, két út van. A másik járhatatlan.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
na akkor lényegében meg is lesz az utolérés a 2min túlsó végénvégre lehet dolgozni rendesen 😊
több mint 7 éve
Pep71
2 591
azért az a too many man stat...ilyenkor esik le mindig, h A-Rod nem ember..ÉS csak 1 SB-ben volt..😀 bmeg BOSTICK!!!
több mint 7 éve
Breki
278
Lassan neki látok én is , ez pia nélkül nehéz 😀Soproni IPA-t tudom ajánlani... kellemesen keserű,mint eddig ez a meccs
nando89
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Nem kell beszarni, simán visszahozható a meccs, félidőben úgy 15 percünk van visszahozni Flynnt, Lacyt és TramontEzt a meccset behúzzátok, spreadre tettem a GB-t, tehát muszáj lesz. 😀
Kampman
több mint 7 éve
nando89
3 894
Lassan neki látok én is , ez pia nélkül nehéz 😀
több mint 7 éve
Breki
278
Nem kell beszarni, simán visszahozható a meccs, félidőben úgy 15 percünk van visszahozni Flynnt, Lacyt és TramontAzért pufy Lacit nem gáz, hogy elengedtük... Nem hiányzik..
Kampman
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
szét kell szórni a zsugát.Jól keresnek, semmi gond. Bocs bebaszok lassan.
Nelson, Bennett?
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Élőben mindig jobbak vagyunk, ez világos.Végre lassan a Sport TV utol éri a live közvetítést 😊Onnan már nekünk áll a zászló
Breki
Tactful Cactus
több mint 7 éve
nando89
3 894
Ricsi Rodgers! Egy-két meccsen(2éve) go-to-guy volt, akkoriban azt hittem, h elég komoly szereplő lesz az O-ban.Sajnos ez az egy elkapása is komolyabb volt kis túlzással mint amit eddig Bennet bemutatott , eddig ordas nagy Bust ő is .
Pep71