Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 7 éve
De ilyenkor jönnek a mirekölök... Vagy nemAjnye, nagy hegymászás kell ha vissza akarunk jönni és így nyomjunk továbbra isezzel a védelemmel esélytelen..King is megsérült..House 1 nagy nulla..a támadó fal megint..
Gergőbácsi
Pep71
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Rogders szerintem Irvinget utálja a legjobban az NFL-bőlNem vennék rá mérget
slowmotion
allgbp.com/wp-content/uploads/2015/01/i-1.png
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Pep71
2 591
plusz ez az amúgy is csodálatos védelem már most mennyit volt a pályán...sehol nem lesznek
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Ajnye, nagy hegymászás kell ha vissza akarunk jönni és így nyomjunk továbbra isezzel a védelemmel esélytelen..King is megsérült..House 1 nagy nulla..a támadó fal megint..
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Rogders szerintem Irvinget utálja a legjobban az NFL-bőlJövőlátó vagy???? 😊
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ajnye, nagy hegymászás kell ha vissza akarunk jönni és így nyomjunk továbbra is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Rogders szerintem Irvinget utálja a legjobban az NFL-ből
több mint 7 éve
Pep71
2 591
komoly drive volt..
több mint 7 éve
Breki
278
Lassan utol is érik az élő közvetítést a reklámok lehagyásával ! 😊
több mint 7 éve
wiz1.net/channel115jobb híján, ezt sajnos nem tudom tv-re "osztani"
ez full HD és nem akad
mmdan
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
wiz1.net/channel115Kösz!!!!!
ez full HD és nem akad
mmdan
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Valami ki kell találni D oldalon, legyen már egy stop ebben a félidőben
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Reménykedtem hogy Randall jól összeveszett MM-mel, hát nem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
nando89
3 894
Rollins a pályán ..Td egyből , elképesztő bazdmegennyire szar első 2 picket mint ez a Randall-Rollins kettős
több mint 7 éve
Rollins szemmel verte Beasley-t
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Ice Bowl csak másképpmost veszem észre, hogy sport1 már megint csúsztatva kezdte a közvetítést? lehet azt kéne néznem, ott még vezetünk 7-0-ra...Én is azt kedtem inkább nézni... :/ Sajnos egyre többször fagy a stream.. :/
slowmotion
Breki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
most kapcsoltam át, eddig GamePass volt, de gondoltam kényelmesebb lesz, ha a meccs nem a gépen megy, hanem a tévén, mert akkor kevesebb atl+tab kell a munka meg a közvetítés közöttmost veszem észre, hogy sport1 már megint csúsztatva kezdte a közvetítést? lehet azt kéne néznem, ott még vezetünk 7-0-ra...
slowmotionmost veszem észre, hogy sport1 már megint csúsztatva kezdte a közvetítést? lehet azt kéne néznem, ott még vezetünk 7-0-ra...és kiírták hogy mai 😀😀😀
slowmotion
vajthod
több mint 7 éve
Breki
278
most veszem észre, hogy sport1 már megint csúsztatva kezdte a közvetítést? lehet azt kéne néznem, ott még vezetünk 7-0-ra...Én is azt kedtem inkább nézni... :/ Sajnos egyre többször fagy a stream.. :/
slowmotion
több mint 7 éve
Ez szép volt
több mint 7 éve
most veszem észre, hogy sport1 már megint csúsztatva kezdte a közvetítést? lehet azt kéne néznem, ott még vezetünk 7-0-ra...
slowmotion
most veszem észre, hogy sport1 már megint csúsztatva kezdte a közvetítést? lehet azt kéne néznem, ott még vezetünk 7-0-ra...és kiírták hogy mai 😀😀😀
slowmotion
több mint 7 éve
most veszem észre, hogy sport1 már megint csúsztatva kezdte a közvetítést? lehet azt kéne néznem, ott még vezetünk 7-0-ra...
több mint 7 éve
nando89
3 894
Abban biztos vagyok h Tony a tavalyi teammel Sb ment volna .szerintem vele messzebbre jutottunk volnahuh, Romo-nak egy ilyen tackle csukta be az ajtótés nyitott meg egy másikat.
slowmotion
Tactful Cactus
slowmotion
több mint 7 éve
Breki
278
Köszönöm ! 😊Ott van oldalt ezen a néven! Path to banter 18Red Zone ra gondolotam ! 😀www.youtube.com/watch?v=64VeUwDng9o&index=8&list=PL9yK49-kveFUnZfynkkX7bKSr66CdnHnYMegszokott! Addig átnyomom a RedZonra! 😀Tudsz linket küldeni ?
Csita
Előre is köszönöm .
Breki
Csita
Breki
Csita