Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 8 éve
Jughead
5 194
Prescott sportbajsza azért büntet. 😀
több mint 8 éve
az szép védekezés volt
több mint 8 éve
DRC uuuuuu
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
engem a csapat teljesítménye jobban zavar egyelőreAbszolút semmi bajom a magyar közvetítéssel, pont megfelelő, de ez az Iványi fickó, igen irritálókell valaki, aki kiegyensúlyozza RicsitEnnek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀Nem tudom de se a hangszíne se a hanghordozása nem kommentárnak való.
silent7939
he7edik
slowmotion
Mazzu
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Abszolút semmi bajom a magyar közvetítéssel, pont megfelelő, de ez az Iványi fickó, igen irritálókell valaki, aki kiegyensúlyozza RicsitEnnek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀Nem tudom de se a hangszíne se a hanghordozása nem kommentárnak való.
silent7939
he7edik
slowmotion
több mint 8 éve
Kampman
28 290
1 negyed lement és még nem volt turnover? Milyen NFC East meccs ez? 😀baggio tavalyi javaslata alapján a divízió új neve
iktriad
NFL EAST - TOTÁLIS RÁJÁTSZÁS
több mint 8 éve
Pont ezt akartam irni, hogy fitten sem csinalunk semmit passz ellen....mi lesz itt ha faradni kezdenek. Prescott azert eddig nagyon korrekt....sajnos.Abszolut kontrollálják az órát el fog fáradni a Dhát, az a baj, h fáradtság nélkül se tudunk eddig semmit csinálni a passzokkal, azért ez szomorú
gyurczi
Szesze
több mint 8 éve
macska vs egér ez eddig ...
több mint 8 éve
kell valaki, aki kiegyensúlyozza RicsitEnnek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀Nem tudom de se a hangszíne se a hanghordozása nem kommentárnak való.
silent7939
he7edik
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Eddig nem látszik a jó drága #D....
több mint 8 éve
Abszolut kontrollálják az órát el fog fáradni a Dhát, az a baj, h fáradtság nélkül se tudunk eddig semmit csinálni a passzokkal, azért ez szomorú
gyurczi
több mint 8 éve
Jughead
5 194
Kurva biztonsági játék megy (kiéve mikor kicsit összetörették Garették Dakot is), de tetszik. 😊 Egy Elliot elindulást azért el tudnék viselni. 😀
több mint 8 éve
he7edik
1 239
Ennek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀Nem tudom de se a hangszíne se a hanghordozása nem kommentárnak való.
silent7939
több mint 8 éve
Abszolut kontrollálják az órát el fog fáradni a D
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Hát ez így gáz lesza mi meccseink ritkán dőlnek el az első negyed végére.
gyurczi
több mint 8 éve
asszem elmondhatjuk, h nem volt teljes kontroll alatt ez az első negyed 😊
több mint 8 éve
ez eddig nem túl szép ...
több mint 8 éve
Hát ez így gáz lesz
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
első tökig lepörgetett támadóidő pipa, Dak tényleg figyelt Tonyra
több mint 8 éve
most már 1-2 passzt is kivédekezhetnénk végre..
több mint 8 éve
de ez a 29-es csávó, értitek... hogy a picsbe juthatott el az NFL-ig, ha azt se tudja, hogy kell szerelni? eddig ahányszor akcióközelbe került, annyiszor fej le, aztán bumm
több mint 8 éve
Ennek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀
több mint 8 éve
Az időzítésen volt itt a hangsúly, nem hagyja a srác, hogy teljesen megbízzak benne... 😐inkább specteamben, mint defense-benNa, Mo ezt nagyon szépen megfogta, így tovább!Kösz Mo, máris egy holding. 😊
gyeek
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
remélem ezeket akkor fordítva is elengedik majd..nem, fordítva OPI lesz majd
Szesze