Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 9 éve
Prescott sportbajsza azért büntet. 😀
több mint 9 éve
az szép védekezés volt
több mint 9 éve
DRC uuuuuu

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
engem a csapat teljesítménye jobban zavar egyelőreAbszolút semmi bajom a magyar közvetítéssel, pont megfelelő, de ez az Iványi fickó, igen irritálókell valaki, aki kiegyensúlyozza RicsitEnnek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀Nem tudom de se a hangszíne se a hanghordozása nem kommentárnak való.
silent7939
he7edik
slowmotion
Mazzu
több mint 9 éve
Abszolút semmi bajom a magyar közvetítéssel, pont megfelelő, de ez az Iványi fickó, igen irritálókell valaki, aki kiegyensúlyozza RicsitEnnek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀Nem tudom de se a hangszíne se a hanghordozása nem kommentárnak való.
silent7939
he7edik
slowmotion
több mint 9 éve
1 negyed lement és még nem volt turnover? Milyen NFC East meccs ez? 😀baggio tavalyi javaslata alapján a divízió új neve
iktriad
NFL EAST - TOTÁLIS RÁJÁTSZÁS
több mint 9 éve
Pont ezt akartam irni, hogy fitten sem csinalunk semmit passz ellen....mi lesz itt ha faradni kezdenek. Prescott azert eddig nagyon korrekt....sajnos.Abszolut kontrollálják az órát el fog fáradni a Dhát, az a baj, h fáradtság nélkül se tudunk eddig semmit csinálni a passzokkal, azért ez szomorú
gyurczi
Szesze
több mint 9 éve
macska vs egér ez eddig ...
több mint 9 éve
kell valaki, aki kiegyensúlyozza RicsitEnnek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀Nem tudom de se a hangszíne se a hanghordozása nem kommentárnak való.
silent7939
he7edik
több mint 9 éve
Eddig nem látszik a jó drága #D....
több mint 9 éve
Abszolut kontrollálják az órát el fog fáradni a Dhát, az a baj, h fáradtság nélkül se tudunk eddig semmit csinálni a passzokkal, azért ez szomorú
gyurczi
több mint 9 éve
Kurva biztonsági játék megy (kiéve mikor kicsit összetörették Garették Dakot is), de tetszik. 😊 Egy Elliot elindulást azért el tudnék viselni. 😀
több mint 9 éve
Ennek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀Nem tudom de se a hangszíne se a hanghordozása nem kommentárnak való.
silent7939

több mint 9 éve
Abszolut kontrollálják az órát el fog fáradni a D
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Hát ez így gáz lesza mi meccseink ritkán dőlnek el az első negyed végére.
gyurczi
több mint 9 éve
asszem elmondhatjuk, h nem volt teljes kontroll alatt ez az első negyed 😊
több mint 9 éve
ez eddig nem túl szép ...
több mint 9 éve
Hát ez így gáz lesz
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
első tökig lepörgetett támadóidő pipa, Dak tényleg figyelt Tonyra
több mint 9 éve
most már 1-2 passzt is kivédekezhetnénk végre..
több mint 9 éve
de ez a 29-es csávó, értitek... hogy a picsbe juthatott el az NFL-ig, ha azt se tudja, hogy kell szerelni? eddig ahányszor akcióközelbe került, annyiszor fej le, aztán bumm
több mint 9 éve
Ennek az Iványi fiúnak van ám értéke mint szakértő.... rosszabb mint Gyula basszus 😀
több mint 9 éve
Az időzítésen volt itt a hangsúly, nem hagyja a srác, hogy teljesen megbízzak benne... 😐inkább specteamben, mint defense-benNa, Mo ezt nagyon szépen megfogta, így tovább!Kösz Mo, máris egy holding. 😊
gyeek
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
remélem ezeket akkor fordítva is elengedik majd..nem, fordítva OPI lesz majd
Szesze