NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 5 éve
mmdan
329
ez a spori mindig alánk ver...
több mint 5 éve
Fredbeard rozsdas azert.
több mint 5 éve
sajnos pass-rush nélkül nem megy ez.. blitzelni kell, csak az meg kockázatos, bár sztem itt bevállalható lenne
több mint 5 éve
úgy látom, a pontosságon nem nagyon dolgozott Dak a nyáron
több mint 5 éve
Oregon88
423
Barkley már 64 yardnál jár?Az nem olyan rossz 😊
több mint 5 éve
nemtom, azt szeretem ha megvan a stabilitásRégi motoros beidegződés, mi!? 😉jah, csak én D mániás vagyok, ki nem állhatom az adok-kapok meccseket 😊kár, h a védelem szar lesz idén 😕 pedig végre lehetne egy élvezhető szezonunkA sok pontot lehet élvezni, ha nyerünk a végén!
Szesze
nagir
Szesze
nagir
offense oldalon is az OL ami érdekes számomra, ha az van, minden van
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Aszonnya: " csínyba "
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
A nyitómeccs letölthető.jah, csak én D mániás vagyok, ki nem állhatom az adok-kapok meccseket 😊kár, h a védelem szar lesz idén 😕 pedig végre lehetne egy élvezhető szezonunkA sok pontot lehet élvezni, ha nyerünk a végén!
Szesze
nagir
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Régi motoros beidegződés, mi!? 😉jah, csak én D mániás vagyok, ki nem állhatom az adok-kapok meccseket 😊kár, h a védelem szar lesz idén 😕 pedig végre lehetne egy élvezhető szezonunkA sok pontot lehet élvezni, ha nyerünk a végén!
Szesze
nagir
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
jah, csak én D mániás vagyok, ki nem állhatom az adok-kapok meccseket 😊kár, h a védelem szar lesz idén 😕 pedig végre lehetne egy élvezhető szezonunkA sok pontot lehet élvezni, ha nyerünk a végén!
Szesze
nagir
több mint 5 éve
kár, h a védelem szar lesz idén 😕 pedig végre lehetne egy élvezhető szezonunkA sok pontot lehet élvezni, ha nyerünk a végén!
Szesze
több mint 5 éve
kár, h a védelem szar lesz idén 😕 pedig végre lehetne egy élvezhető szezonunk
több mint 5 éve
kaptak ajándékba egy 1st&semmit, csak a feladó nem teljesen tiszta mégJa, meg egy TDEnyhén szólva sem kezdjük jól a meccset...igazából egy jó play-e volt a nekik
tamas424
slowmotion
rva
több mint 5 éve
Mijaza matrica Elisha mezénValter Péjtojn man of de jír
batyu
több mint 5 éve
Eli for president
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
fasz Sanyiék is rájönnek majd az év során szép lassan, hogy az OL-el volt eddig is a gond, nem Eli-al..Sanyi??? Soha!!!
Szesze
több mint 5 éve
A faluk azt csinál eddig a Cowboys védőkkel amit akarnak.Enyhén szólva sem kezdjük jól a meccset...igazából egy jó play-e volt a nekik
tamas424
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
fasz Sanyiék is rájönnek majd az év során szép lassan, hogy az OL-el volt eddig is a gond, nem Eli-al..
több mint 5 éve
Ja, meg egy TDEnyhén szólva sem kezdjük jól a meccset...igazából egy jó play-e volt a nekik
tamas424
slowmotion
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Nem arcoskodni kéne a play után, hanem fogni a futást plmindenki rohadtul fel van pörögve a szezonnyitó miatt, ez sajnos benne van... 😕
rva
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Jáj túl könnyű volt, gyanus!!! 😀
több mint 5 éve
ennyi 😊
több mint 5 éve
Enyhén szólva sem kezdjük jól a meccset...igazából egy jó play-e volt a nekik
tamas424