NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
True True, ha oda passzolja Eli akkor most TD-re mentünk volnaDPI nem lehetett mert nem volt passz.most erre, hogy a kurva anyjába nem dob zászólt az a bíró aki ott áll???Shep melletti spori bedobta a zászlót, de ha ott a DPI call, akkor miért nem dobjuk rá a pirosat?
Szesze
Rodaron
Max holding vagy illegal contact lehetett volna, de fura mód visszavonták
FunHun
több mint 5 éve
FunHun
1 482
DPI nem lehetett mert nem volt passz.most erre, hogy a kurva anyjába nem dob zászólt az a bíró aki ott áll???Shep melletti spori bedobta a zászlót, de ha ott a DPI call, akkor miért nem dobjuk rá a pirosat?
Szesze
Rodaron
Max holding vagy illegal contact lehetett volna, de fura mód visszavonták
több mint 5 éve
ehhez nem kell szakértő bazdmeg 😀
több mint 5 éve
jusssipekka
594
ugyan már, nem látjátok a fától az erdőt! 😀
több mint 5 éve
akkor nem értem.. röhejmost erre, hogy a kurva anyjába nem dob zászólt az a bíró aki ott áll???Bedobta
Szesze
Blevi
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
most erre, hogy a kurva anyjába nem dob zászólt az a bíró aki ott áll???Shep melletti spori bedobta a zászlót, de ha ott a DPI call, akkor miért nem dobjuk rá a pirosat?
Szesze
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Taps a bíróknak. Nyaljanak be tövig!
több mint 5 éve
most erre, hogy a kurva anyjába nem dob zászólt az a bíró aki ott áll???Bedobta
Szesze
több mint 5 éve
Szaruk vagyunk, de ne vegyék el a kedvemet ezek a gec...ik!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
most erre, hogy a kurva anyjába nem dob zászólt az a bíró aki ott áll???
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Kicsit lejt a pálya bírói oldalról... nem elég a vacak D... Elkapó volt nincs, és a zebrák nem láttak semmit... ok
több mint 5 éve
Antonius
1 700
ha Te mondod...Nem fog! 😉mi meg annak, hogy ELisa még sokáig irányítson nálatok 😀Mi is annak drukkolunk, hogy adjatok Neki sok lóvét, hosszú évekere! 😉Tavaly ilyenkor a hosszú passzok hiánya volt a gond. Ma ezt nyugodtan kipipálhatjuk. Szerintem Dak eddig is a hátára tudta venni a csapatot (első évében volt ilyen, a PO a Packers ellen is neki köszönhetően lett visszahozva), Moore hatása fontosabb alapvetően.Igazabol mindig azt mondta hogy addig nem adnam a nagy lovet amig nem tud egyedul meccset nyerni, vannak hivak es valljuk be a Giants asszisztal hozza de Dak mai alapjan megerdemli a let.Moore szerintem %-ot kap Dak lovejabol passzoltatja orrba szajba.És elég jól. Nehogy ne vedd észre a fáktól az erdőt, ha Dak így járszik simán megéri a pénzt.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
nagir
Antonius
nagir
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Ezek teljesen nyomorultak.
több mint 5 éve
Nem fog! 😉mi meg annak, hogy ELisa még sokáig irányítson nálatok 😀Mi is annak drukkolunk, hogy adjatok Neki sok lóvét, hosszú évekere! 😉Tavaly ilyenkor a hosszú passzok hiánya volt a gond. Ma ezt nyugodtan kipipálhatjuk. Szerintem Dak eddig is a hátára tudta venni a csapatot (első évében volt ilyen, a PO a Packers ellen is neki köszönhetően lett visszahozva), Moore hatása fontosabb alapvetően.Igazabol mindig azt mondta hogy addig nem adnam a nagy lovet amig nem tud egyedul meccset nyerni, vannak hivak es valljuk be a Giants asszisztal hozza de Dak mai alapjan megerdemli a let.Moore szerintem %-ot kap Dak lovejabol passzoltatja orrba szajba.És elég jól. Nehogy ne vedd észre a fáktól az erdőt, ha Dak így járszik simán megéri a pénzt.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
nagir
Antonius
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
ezek hülyék bazdmeg!
több mint 5 éve
Antonius
1 700
mi meg annak, hogy ELisa még sokáig irányítson nálatok 😀Mi is annak drukkolunk, hogy adjatok Neki sok lóvét, hosszú évekere! 😉Tavaly ilyenkor a hosszú passzok hiánya volt a gond. Ma ezt nyugodtan kipipálhatjuk. Szerintem Dak eddig is a hátára tudta venni a csapatot (első évében volt ilyen, a PO a Packers ellen is neki köszönhetően lett visszahozva), Moore hatása fontosabb alapvetően.Igazabol mindig azt mondta hogy addig nem adnam a nagy lovet amig nem tud egyedul meccset nyerni, vannak hivak es valljuk be a Giants asszisztal hozza de Dak mai alapjan megerdemli a let.Moore szerintem %-ot kap Dak lovejabol passzoltatja orrba szajba.És elég jól. Nehogy ne vedd észre a fáktól az erdőt, ha Dak így járszik simán megéri a pénzt.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
nagir
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Mi van??????
több mint 5 éve
Jonest a pályára!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Csak egy picit... A helyzetkomikum jobban megfogott.Ne hogy azt mondd, hogy ez a játék nem hozta vissza neked ezt?BAZDMEG hogy megint 2008 februárja van....Te valami időgépből estél ki?
Wyatt
gyeek
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Egyelore jonak tunik Moore, de varjunk azert meg legallabb a bye weekig.Tavaly ilyenkor a hosszú passzok hiánya volt a gond. Ma ezt nyugodtan kipipálhatjuk. Szerintem Dak eddig is a hátára tudta venni a csapatot (első évében volt ilyen, a PO a Packers ellen is neki köszönhetően lett visszahozva), Moore hatása fontosabb alapvetően.Igazabol mindig azt mondta hogy addig nem adnam a nagy lovet amig nem tud egyedul meccset nyerni, vannak hivak es valljuk be a Giants asszisztal hozza de Dak mai alapjan megerdemli a let.Moore szerintem %-ot kap Dak lovejabol passzoltatja orrba szajba.És elég jól. Nehogy ne vedd észre a fáktól az erdőt, ha Dak így járszik simán megéri a pénzt.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ne hogy azt mondd, hogy ez a játék nem hozta vissza neked ezt?BAZDMEG hogy megint 2008 februárja van....Te valami időgépből estél ki?
Wyatt
gyeek
több mint 5 éve
Mi is annak drukkolunk, hogy adjatok Neki sok lóvét, hosszú évekere! 😉Tavaly ilyenkor a hosszú passzok hiánya volt a gond. Ma ezt nyugodtan kipipálhatjuk. Szerintem Dak eddig is a hátára tudta venni a csapatot (első évében volt ilyen, a PO a Packers ellen is neki köszönhetően lett visszahozva), Moore hatása fontosabb alapvetően.Igazabol mindig azt mondta hogy addig nem adnam a nagy lovet amig nem tud egyedul meccset nyerni, vannak hivak es valljuk be a Giants asszisztal hozza de Dak mai alapjan megerdemli a let.Moore szerintem %-ot kap Dak lovejabol passzoltatja orrba szajba.És elég jól. Nehogy ne vedd észre a fáktól az erdőt, ha Dak így járszik simán megéri a pénzt.
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 5 éve
csak tessék 😊Engedtessék már meg, hogy örüljünk, ha az irányítónk jól játszik a nyitómeccsen. Arról nem mi tehetünk, hogy a Ti csapatotok szar.szerintem te vagy az aki nem látja a fától az erdőt 😊Moore szerintem %-ot kap Dak lovejabol passzoltatja orrba szajba.És elég jól. Nehogy ne vedd észre a fáktól az erdőt, ha Dak így járszik simán megéri a pénzt.
Blevi
gyeek
Szesze
Antonius
több mint 5 éve
BAZDMEG hogy megint 2008 februárja van....Te valami időgépből estél ki?
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass