Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nem értem, miért fikázzátok. Előbb volt két szó, amit akkor mondott, amikor a hang jött
több mint 10 éve
csókolom, én maradnék Katynél, de úgy eléggé
több mint 10 éve
de annyira rossz hogy dollármilliókat lehet keresni egy bemagolt szöveg gagyi alapzenére való felmondásával XD 😀😀 anyám...
több mint 10 éve
meg jóízlésrőlno shave van paraszt, te meg idejössz kopaszonStezAhonnan ő jött, ott nem hallottak a movemberről.iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
A kubai magas páratartalom mellett nem képződik hererák !no shave van paraszt, te meg idejössz kopaszonStezAhonnan ő jött, ott nem hallottak a movemberről.iktriad
több mint 10 éve
no shave van paraszt, te meg idejössz kopaszonStezAhonnan ő jött, ott nem hallottak a movemberről.
több mint 10 éve
vagy vagy konyhát szarni a klotyónvagy szarni a konyhában, nem?slowmotionvagy kaját csinálni a klotyón, esetleg.......gabenhú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...slowmotionLegalább nyugodtan ki lehet menni a konyhába kaját csinálni. Esetleg kábelt fektetni a klotyón.iktriad
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
unreal tournamentKapcsoljatok az Eurosport-ra, kezdődik a műkorcsolya.Sixo67Nem igazi korcsolya?mustaine
több mint 10 éve
vagy szarni a konyhában, nem?vagy kaját csinálni a klotyón, esetleg.......gabenhú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...slowmotionLegalább nyugodtan ki lehet menni a konyhába kaját csinálni. Esetleg kábelt fektetni a klotyón.iktriad
több mint 10 éve
Kapcsoljatok az Eurosport-ra, kezdődik a műkorcsolya.Sixo67Nem igazi korcsolya?
több mint 10 éve
ma már kétszer szartam, és a konyhában nézem a meccset 😊hú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...slowmotionLegalább nyugodtan ki lehet menni a konyhába kaját csinálni. Esetleg kábelt fektetni a klotyón.iktriad
egyébként jó próbálkozás volt.
most asszem iszok valami töményet, és megünneplem a 8-4-et (sajnos 8-3-1-re nincs esély, mióta Donovan visszavonult). egyéb esetekben csak akkor iszok, amikor nagyon vezetünk, de most már nem fogok izgulni ezen.
McCoy eddig megölt minket, mert a három futásból 254 yardja miatt állunk át zónára, amit szétkap az Iggles, mint hülye majom a zsebórát. amíg a széleket nem tudjuk lezárni, addig felesleges bármin is izgulni, maximum azon kell, hogy Tony egyben maradjon.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Rájöttem mi ez a fekáliamánia a Dallas meccsénÍgy lesz szárnyalásból szarnyalás?iktriadvagy kaját csinálni a klotyón, esetleg.......gabenhú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...slowmotionLegalább nyugodtan ki lehet menni a konyhába kaját csinálni. Esetleg kábelt fektetni a klotyón.iktriad
több mint 10 éve
no shave van paraszt, te meg idejössz kopaszon
több mint 10 éve
Így lesz szárnyalásból szarnyalás?vagy kaját csinálni a klotyón, esetleg.......gabenhú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...slowmotionLegalább nyugodtan ki lehet menni a konyhába kaját csinálni. Esetleg kábelt fektetni a klotyón.iktriad
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ez is egy jó mecs, de azt mondom: zacc.cafeblog.hu/files/2014/10/Legyen-T%C3%81NC-Legyen-Z%C3%81RCS%C3%96KKENT%C3%89S-YouTube-1.jpgAndawww.youtube.com/watch?v=5lsTQ1MvcN8
Ő is fellép?
több mint 10 éve
Valahogy még mindig nem tudom túltenni magam ezen a szutyok RZ %-on, rémes. PO-ban meccsek mehetnek el ezen, már ha bejutunk. És még van egy második félidő is amikor már nem lesz elég csak a futkározás a Dallas-nak, nagyon fosok a passzvédekezéstől.
több mint 10 éve
vagy kaját csinálni a klotyón, esetleg.......hú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...slowmotionLegalább nyugodtan ki lehet menni a konyhába kaját csinálni. Esetleg kábelt fektetni a klotyón.iktriad
több mint 10 éve
hú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...slowmotionLegalább nyugodtan ki lehet menni a konyhába kaját csinálni. Esetleg kábelt fektetni a klotyón.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ja most már értem, az okos Tony inkább Pitbullra bízta, hogy megtörje az Eaglest. Cseles
több mint 10 éve
hú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...slowmotionnézzed a kutyát!
több mint 10 éve
Anda
76
Ez is egy jó mecs, de azt mondom:
több mint 10 éve
hú vazze, de hosszú lesz ez a szünet...