Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀
több mint 10 éve
Jajjajj, nem tetszik amit látok eddig a második félidőbenHighlanderMár a Cowboys-nak szurkolsz?
több mint 10 éve
Most nem azért de ennyire jó a sec,hogy Romo nem passzol?
több mint 10 éve
múlt héten is megcsináltuk ezt, csak most nem szopta be az ellenfél.slowmotionlehet pont azért nem 😀😀
több mint 10 éve
Flora-Bama!Hogy Mike Polkot idézzem: "One shitty Kenny Chesney concert". 😀😀iktriadEzek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 10 éve
D-LINE POWA
több mint 10 éve
Jajjajj, nem tetszik amit látok eddig a második félidőbenHighlandermind abban a két percben
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
4. és punt 😊
több mint 10 éve
Hogy Mike Polkot idézzem: "One shitty Kenny Chesney concert". 😀😀Ezek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 10 éve
múlt héten is megcsináltuk ezt, csak most nem szopta be az ellenfél.
több mint 10 éve
Jajjajj, nem tetszik amit látok eddig a második félidőben
több mint 10 éve
Tudom, nem is mondtam, hogy Parkey sara 😀mik ezek a buzizós kickoffok? 😀HighlanderGondolom nem Parkey találta ki, hogy így rúgja, hanem Fipp vagy Kelly mondta neki.mustaine
több mint 10 éve
mik ezek a buzizós kickoffok? 😀HighlanderGondolom nem Parkey találta ki, hogy így rúgja, hanem Fipp vagy Kelly mondta neki.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
mik ezek a buzizós kickoffok? 😀HighlanderJerry szólt, hogy vigyázzanak a TV-re.
több mint 10 éve
Erin sighting. A meccs fénypontja.Ja, akkor nem szóltam.a superbowlon is meg itt is?HöriJayZ neje. Meg 30 mpnyi Destiny's Child reunion.iktriadEzek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 10 éve
de amikor legutóbb Pitbull volt, akkor Enríkke volt a vendégsztárlegalább idén nincs Enríkke 😀slowmotiontavaly Selena volt, helloHöri
több mint 10 éve
mik ezek a buzizós kickoffok? 😀
több mint 10 éve
a superbowlon is meg itt is?JayZ neje. Meg 30 mpnyi Destiny's Child reunion.iktriadEzek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 10 éve
100 ezer!!!!!Meg TrianontEazzyHaladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineKi ne felejtsd, hogy ma született a gyereked 😀Chargers LT
több mint 10 éve
Büdös életben nem társulnék mellé, leszarnám ha a híd alatt döglök is megez felfoghatatlan, nem is értem nonszensz az egész 😀MrMiksade annyira rossz hogy dollármilliókat lehet keresni egy bemagolt szöveg gagyi alapzenére való felmondásával XD 😀😀 anyám...HighlanderDe a legszebb, hogy ez egy kullancs pióca. Mindig betársul valakihez 😊MrMiksa
Pont hogy nem, az énekesek állnak sorban nála hogy adja a nevét meg a halandzsáját a dalukhoz mert így sokkal eladhatóbb.egonj
több mint 10 éve
miközben az nfl nézettsége nőttön-nő... ja várj, ezt nem ide :pEzek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621mert erre van kereslet. miért? mert igénytelenedik a világ.nfl_lover
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
JayZ neje. Meg 30 mpnyi Destiny's Child reunion.Ezek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 10 éve
Meg TrianontHaladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineKi ne felejtsd, hogy ma született a gyereked 😀Chargers LT
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Fuh te hallod, ezt nem így fórumon kellett volna közölnöd vele.Haladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineKi ne felejtsd, hogy ma született a gyereked 😀Chargers LT