Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
milyen Sancho option-t tolunk ma 😀
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Jaja, láttad milyen cselt csinált a futásánál is? Én mondtam neki!sanchezzel?HöriÉpp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 10 éve
Akkor ő Barkley? Vagy Chip?sanchezzel?HöriÉpp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Az nem, mert félek Somebodytól. Maradok AndánálAkkor Krisztián vagy?mustaineÉpp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 10 éve
sanchezzel?Épp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 10 éve
Matuz Krisztián is te vagy? Wow.Épp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 10 éve
Akkor Krisztián vagy?Épp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Épp most szakmázgatok MárkkalHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
ja meg a 49ers meccs is tv voltés a hawks elleni is tv-s leszMrMiksaez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 10 éve
De azért Krisztián még jöhet, ugye?nem is tudtam,hogy velem lakikJanekAzokat sorolta.Sixo67amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 10 éve
Akkor nézz jobban körül.nem is tudtam,hogy velem lakikJanekAzokat sorolta.Sixo67amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 10 éve
ideje lenne felnézni a padlásranem is tudtam,hogy velem lakikJanekAzokat sorolta.Sixo67amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 10 éve
Hé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.
több mint 10 éve
nem is tudtam,hogy velem lakikAzokat sorolta.Sixo67amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
és a hawks elleni is tv-s leszez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Hé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!
több mint 10 éve
Azokat sorolta.amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 10 éve
amit én tv-n nézek....ez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 10 éve
de bazmeg, látjuk, hogy azért nagy ez a fal, de mégis beszorítjuk a play-t a hashmarkok közé, még véletlenül sem próbáljuk meg széthúzni a pályát... hát ezt a büdös életbe nem fogom megérteni.
több mint 10 éve
baszki mennyire nyomatják a foxon az exodust
több mint 10 éve
a 2 fg helyett31-10 lenne, akkor azért jobban érezném magamMrMiksaez a fő, tessék Eagles belehúzni!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.
több mint 10 éve
HADEN???Meglepően halk ezen a meccsen. 😀😀
Ricsi médiumJanek
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
a 2 fg helyett31-10 lenne, akkor azért jobban érezném magam