Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Na végre... lehet egy kis izgalom így talán 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
nemigaz bazzzzmeg
több mint 10 éve
ne csináld már... édes istenem.... McCoy... uramatyám
több mint 10 éve
Ne bassz... 😕
több mint 10 éve
ezeket a screen passzokat miért dobja mindkét QB-nk magasan? olyan nehéz?
több mint 10 éve
nfl_lover
912
annál a falnál, ahol az előző meccsen zsinórban főzhette az eszpresszókat?Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy ne érjen oda Tonyhoz a pass rushslowmotion
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nekem am 17–1 rémlik, vagy 18–1egyszer már kikaptunk úgy. asszem 20-1 vagy 21-1 a mérlegslowmotionMert ha meglesz a 20 futás Murraynek, akkor nyernek. A statisztika nem hazudikWyattNem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy elhiggyétek, nyerhettekStez
több mint 10 éve
egyszer már kikaptunk úgy. asszem 20-1 vagy 21-1 a mérlegMert ha meglesz a 20 futás Murraynek, akkor nyernek. A statisztika nem hazudikWyattNem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy elhiggyétek, nyerhettekStez
több mint 10 éve
Dehogy tudod, nincs az odaírvaDe faszom akkor megtudom az eredményt... 😕zsoeosopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogyzsoeoA meccs felét? | Inkább tőcsd majd le torrentről | mustaine
több mint 10 éve
ez igazAttól még Cox fantasztikusan játszik ma 😊HulkeinsteinD-LINE POWAHulkeinsteinfos playcallin' powa inkábbShilkor
több mint 10 éve
nfl_lover
912
bennem felsejlett egyébként az, hogy Romo nem teljesen egészséges. eddig oké volt, hogy ennyit futottak, de most már ilyen hátrányban, és még csak célba sem veszi Dezt? a többiekről nem is beszélve? kétlem, hogy mindenkit, de pláne Bryant-et ennyire tökéletesen fognák, szvsz gond van Romo-val.
több mint 10 éve
Is.Attól még Cox fantasztikusan játszik ma 😊HulkeinsteinD-LINE POWAHulkeinsteinfos playcallin' powa inkábbShilkor
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Mert ha meglesz a 20 futás Murraynek, akkor nyernek. A statisztika nem hazudikNem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy elhiggyétek, nyerhettekStez
több mint 10 éve
De faszom akkor megtudom az eredményt... 😕sopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogyzsoeoA meccs felét? | Inkább tőcsd majd le torrentről | mustaine
több mint 10 éve
Attól még Cox fantasztikusan játszik ma 😊D-LINE POWAHulkeinsteinfos playcallin' powa inkábbShilkor
több mint 10 éve
Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustaineEz volt a taktik, Fletcher meg Williams altat egész szezonban, meg volt beszélve melyik meccseket bukjuk be, most meg beast mode, meg shutdown mode on
több mint 10 éve
Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy ne érjen oda Tonyhoz a pass rush
több mint 10 éve
Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy elhiggyétek, nyerhettek
több mint 10 éve
sopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogyzsoeoA meccs felét? | Inkább tőcsd majd le torrentről |
több mint 10 éve
sopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogyzsoeoÉn adok egy (Y)-ot.
több mint 10 éve
a punt már tetszik 😊Jajjajj, nem tetszik amit látok eddig a második félidőbenHighlanderMár a Cowboys-nak szurkolsz?Sixo67
több mint 10 éve
D-LINE POWAHulkeinsteinfos playcallin' powa inkább
több mint 10 éve
nfl_lover
912
hát...ez így csúnya lesz Gyuláéknak
több mint 10 éve
sopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogy