Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Szóval a védelem a hibás, hogy nem engedett még 10 yardot a fumbliig.Azt kell csinálni, mint a liga 1. redzone Dvel rendelkező Jaguars ellen: 20 yardon kivül kell TDt szerezni.iktriadhetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Nagyon tartok a HTADJ-től, ha a második félidőben úgy nem fog menni a futás, mint most a félidő vége felé, akkor nehéz lehet...............
több mint 10 éve
Pitbull atyaég, én meg még azt hittem, sixónál és iktriadnál ma nem történhet rosszabb
több mint 10 éve
Kellene egy magas elkapó Riley helyett, kár hogy nem sikerült megegyezni a Tampával V-Jax-ért.Folesszal még szarabb voltmustainehetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Azt kell csinálni, mint a liga 1. redzone Dvel rendelkező Jaguars ellen: 20 yardon kivül kell TDt szerezni.hetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 10 éve
azért az első két Sancho meccsen 7/7 volt 😀hetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Folesszal még szarabb volthetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Cox 😀 😀
több mint 10 éve
hetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.
több mint 10 éve
Perry óta őt már úgy hívják: "The smart one"Bush?Akkor hogy a túróba kormányozhatja őket az a kapitális fasz Rick Perry már évek óta?iktriadTexas-ban minden nagyobb, szebb, jobbgabenBeasley múltkor twitteren elküldte az anyjába az őket kritizáló szurkolókat a fumble-je miatt, mondván hogy ő szökőévente csak egy ilyet csinál.deyellTexas-ban gyakoribb a szökőév ,mint kis hazánkban.Sixo67
2 szezon???gaben
több mint 10 éve
nehogy hiányozzanak a végén ezek a 4 pontokMrMiksajó ez így, legalább Parkey termel szépen fantasyben megint (múlt héten 20 pontja volt)
több mint 10 éve
Az LSU-t nem fogják lealázniEgy blowout-ra a megoldás : megnézni még 2őt utána.Sixo67Texas-ban minden nagyobb, szebb, jobbgabenjogos
01:30 #5 TCU @ Texas (FOX Sports 1)
01:30 LSU @ Texas A&M (ESPN)baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
hetek óta ez a szar rz játék megy
több mint 10 éve
Parkey-t mindenképp be karjuk melegíteni 😀
több mint 10 éve
Bush?Akkor hogy a túróba kormányozhatja őket az a kapitális fasz Rick Perry már évek óta?iktriadTexas-ban minden nagyobb, szebb, jobbgabenBeasley múltkor twitteren elküldte az anyjába az őket kritizáló szurkolókat a fumble-je miatt, mondván hogy ő szökőévente csak egy ilyet csinál.deyellTexas-ban gyakoribb a szökőév ,mint kis hazánkban.Sixo67
2 szezon???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
aikman sokat volt szolizni mostanábanDexxter TailorJoe Buckkal.
több mint 10 éve
füles összeesett volna a 20-asnál
több mint 10 éve
Ez a RZ játék teljesen agyfasz, nem bírom idegekkel
több mint 10 éve
aikman sokat volt szolizni mostanábanDexxter TailorSzerintem ez mát spray.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Na, jól van, Száncsó nem akar alázni, csak két FG-t csinált, hogy nézzék még a meccset kint