Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Ne biztasd mert még megpróbálja, oszt a végén a remek RB állománnyal rendelkező Colts-nál köt ki. Örülnél te annak?Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.StezNem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 10 éve
2m-re van tőle a védő, és nem jelez fair catch-t 😀 imádom 😀MrMiksacsak egyszer nehogy ledarálják
több mint 10 éve
Nem iszom alkoholt, szóval szar a hasonlat. Mint a poénjaim többsége.ja és 10-szer annyiért is megveszi a hülyegabenIk szerint a jó poén, olyan , mint a bor, az idő múltával javul.Sixo67Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Miért, ő ki?Nem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
És Sany iTom Bredi-je milyen? 😀Ideje frissíteni az aláírásodat, mustaine 😀HulkeinsteinBú EllenHulkeinsteinvolt ő már Bő Ellen is, Gyula általmustaine
több mint 10 éve
na tessék megijedni kommentátor urak az ilyen kiírásoknál, tényleg az a következő mérkőzés!baggioszerintem azt se tudják melyik divíziókban játszanak
több mint 10 éve
Szelik
több mint 10 éve
Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.Nem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 10 éve
ja és 10-szer annyiért is megveszi a hülyeIk szerint a jó poén, olyan , mint a bor, az idő múltával javul.Sixo67Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 10 éve
Ideje frissíteni az aláírásodat, mustaine 😀Bú EllenHulkeinsteinvolt ő már Bő Ellen is, Gyula általmustaine
több mint 10 éve
na tessék megijedni kommentátor urak az ilyen kiírásoknál, tényleg az a következő mérkőzés!baggioAz ismeretlen gyakran ijesztő.
több mint 10 éve
2m-re van tőle a védő, és nem jelez fair catch-t 😀 imádom 😀MrMiksaneki az olyan mintha ott sem lenne
több mint 10 éve
MrMiksa
3 787
2m-re van tőle a védő, és nem jelez fair catch-t 😀 imádom 😀
több mint 10 éve
Jó baszod, Dallasban minden második ember DeMarcus, most közel volt, na. Ó Romo 😕WyattMár a Pats-ben is 😀
több mint 10 éve
Ik szerint a jó poén, olyan , mint a bor, az idő múltával javul.Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 10 éve
basszunk már fel még egy TD-t
több mint 10 éve
Bú EllenHulkeinsteinvolt ő már Bő Ellen is, Gyula által
több mint 10 éve
Eddig a Cekk Érc a csúcs ma, de láttam már olasz streamet, ott 5 percenként van ilyen 😊DeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 10 éve
murait meg kéne állítaniSzép végre nincs akkora prot romon
több mint 10 éve
hupsz
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Jó baszod, Dallasban minden második ember DeMarcus, most közel volt, na. Ó Romo 😕